Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 10.09.2012.
10:11
Blic A

Brazilski golman nahranio rotvajlere devojkom koja mu je rodila dete!

Brazilski golman Bruno Fernandez de Souza (27) optužen je za otmicu, mučenje i brutalno ubistvo manekenke Elize Samudio (25), s čijim je delovima tela potom nahranio svoje rotvajlere, a ostatak trupa zatrpao betonom.

Monstrum: Bruno Fernandez de Souza
 

De Souza već služi četvoroipogodišnju kaznu zatvora zbog napada i otmice manekenke, a kasnije ove godine biće mu suđeno za ubistvo.


Prema navodima optužbe, Bruno je otmicu i ubistvo Samudiove isplanirao i izveo sa još osam osoba, među kojima su i njegova supruga Dajana, jedan maloletni rođak i bivši detektiv Luiz Santos, koji su svi zajedno sa njim optuženi za otmicu, zaveru radi ubistva i ubistvo.


Optužba tvrdi da je poznati golman gledao kako Santos zverski zlostavlja nesrećnu ženu u njegovoj kući za odmor na imanju “Belo Horizonte”, dok je sam puštao glasnu muziku da bi prigušio njene krike, a zatim je bivšem detektivu pomogao da raskomada telo. Nekim delovima tela nahranjeni su Brunovi rotvajleri, dok je ostatak zaliven u beton.

Preskupo plaćena veza za jednu noć: Manekenka Eliza Samudio


 

"Neće nikome nedostajati"

Prilikom hapšenja i kasnije, nekada popularni Bruno je sve vreme tvrdio da je nevin i da mu je savest čista, dok je za Samudiovu izjavio da je “kurva koja nikome neće nedostajati”.

- Ispostavilo se da je idol publike kao što je Bruno, koji je igrao za tako veliki klub (Flamenko, iz kojeg je odmah suspendovan) zapravo čudovište - konstatuje Edison Moreira, detektiv koji je radio na istraživanju ovog slučaja.


Istraga je pokazala i da je golman koji je na ovako brutalan način pokušao da sačuva “dobar glas” jednom prilikom napao navijača, da je uživao kanabis i da je učestvovao u orgijama zajedno sa drugim kolegama.

Na svoju nesreću, Eliza Samudio je na jednoj takvoj razuzdanoj žurci kod njegovog klupskog kolege upoznala Bruna i zajedno su proveli noć, da bi ubrzo zatim otkrila da je ostala u drugom stanju.


Kada je De Souzi rekla za dete, pobesneo je, a kada mu je otkrila da planira da pokrene sudski postupak za dokazivanje očinstva, isplanirao je njenu otmicu i ubistvo. Bebu, koja je u trenutku majčinog ubistva imala četiri meseca, nameravao je da podigne sa zakonitom suprugom, koju je naterao da kaže da je u pitanju dete siromašnog rođaka iz provincije koje nameravaju da usvoje.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 10.09.2012. 16:12
Neljudski stvore.
Ponedeljak 10.09.2012. 19:44
Samo streljački vod uz vrlo kratku proceduru.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online