Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 01.08.2012.
11:07
Alo A

"Obama nije hteo da deli džoint"

U svakoj šali pomalo istine! Ali, u ovoj izgleda ima mnogo. Arnold Švarceneger (65), bivši guverner Kalifornije, dao je zanimljiv intervju magazinu "Men’s Fitness", u kome je isprozivao Baraka Obamu, predsednika SAD, zbog pušenja marihuane, prenosi Alo.

Obama i Švarceneger u razovoru
 

Koja je najveća laž koju ste čuli o sebi tokom poslednjih godina, bilo je pitanje koje je "otvorilo“ Švarcenegera.

Potiče od roba!

Obama vuče korene od jednog od prvih američkih crnih robova, pokazalo je istraživanje koje je sproveo sajt „ancestry.com“ uz pomoć državne arhive Virdžinije i DNK analize. Obama je, navodno, po majci, En Danam, belkinji iz Kanzasa, 13. potomak Džona Panča, koji je 1640. osuđen na doživotno ropstvo, nakon što je pokušao da pobegne od svog gospodara.

"Najveća laž koju sam čuo o sebi jeste to da sam pušio marihuanu sa predsednikom Obamom“, iz topa je odgovorio Švarceneger.


Potom je malo zastao i nastavio: "Obama nije hteo da deli džoint!“

Iako se radi o šali, pitanje legalizacije marihuane već godinama unosi razdor među političarima i građanima u Americi. Najdalje se sa legalizacijom marihuane, koju mnogi pogrešno nazivaju lakom drogom, otišlo u Kaliforniji, gde bi i savezna vlada mogla uskoro da se umeša.


Švarceneger je u mladim danima, dok je još bio bodibilder svetskog glasa i stasa, snimljen kako puši marihuanu. Upravo je Švarceneger u decembru 2010. doneo zakon kojim je dozvoljeno posedovanje male količine "trave“ za sopstvene potrebe u Kaliforniji.

"Kada sam bio mlađi, želeo sam da budem vitez, a danas bih bio srećan i da budem predsednik“, dodao je u intervjuu Arnold.


Obama je u biografiji priznao da je često pušio "travu“ tokom srednje škole, koju je pohađao na Havajima. To priznanje mu nije odnelo glasove i pre četiri godine je na krilima nade u promene postao predsednik.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 02.08.2012. 00:16
Ja da se pitam pre bih zabranio alkohol nego marihuanu. Pusio sam marihuanu kad sam bio mladji,ponekad,ne svakodnevno. Bolje mi je uticala na psihu od alkohola,bio sam super raspolozen, nimalo agresivan i vrlo druzeljubiv.Jednom sam se toliko naduvao da sam doziveo "prosvetljenje". Alkohol me tera na bes, tuko sam se par puta u pijanom stanju i pravio gluposti a sutradan sam se stideo.Alkohol treba zabraniti, a travu legalizovati.Trava u kombinaciji sa alkoholom je najgora varijanta,jer su osobe pod takvom kombinaciom nepredvidljive i opasne po sebe i okolinu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online