Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 14.07.2012.
22:41
Blic A

VIDEO: Bilo mu dosadno, pa ubio ćerku i ženu

Pre nego što je ubio svoju suprugu i ćerku tinejdžerku i povukao se u izolovani bunker u planinama Keskejd u državi Vašington u SAD, Piter Keler je napravio video snimak u kojem objašnjava svoje stanje svesti u tenutku kada je počinio zločin: Bilo mu je dosadno.

- Došlo je do tačke kada me preživljavanje i plaćanje računa i odlazak na posao jednostavno užasava - rekao je Keler u snimku koji je objavila kancelarija šerifa okruga King.

Došlo je do tačke kada me preživljavanje i plaćanje računa i odlazak na posao jednostavno užasava...sad mi je zapravo lakše da razmišljam o životu: Piter Keler
 

- Meni je sada zapravo lakše da razmišljam o životu ovde, ili da pljačkam banke i apoteke, da prosto uzimam sve što mi je potrebno dokle god mogu. Barem će da bude interesantno - rekao je on.

Keler je u aprilu iz pištolja ubio svoju suprugu Linet i ćerku Kejlin, dok su bili u porodičnoj kući u Nort Bendu, gradiću severno od Sijetla. Zatim je iz kanistera benzinom polio kuhinjski šporet, uključio ga i uputio se u utvrđeni i kamuflirani bunker koji je spremio u gustoj šumi planina Keskejd.

 

 

Kada mu je policija na osnovu otisaka cipela u blatu konačno ušla u trag, u njegov bunker su upali specijalci. U tom trenutku on je izvršio samoubistvo, što je i najavio u šokantnom video snimku.

- Ako me uhvate, jednostavno ću se upucati. Mogao bih biti mrtav za dve ili tri nedelje, ne znam. Sve je sada prepušteno slučaju. Ja imam izlaz i to je smrt. Ubiću se, to mi je okej. Neću više morati da brinem zbog Linet i Kejlin. Sve će biti u redu. Ostaću sam - rekao je ravnim tonom Keler.


"Niko u familiji nije video nikakav problem kod Pitera"

Policija je u bunkeru pronašla nekoliko desetina hiljada evra, a porodica ubijene Linet najavila je da će novac biti upotrebljen za pokretanje stipendije u njenu čast, za žene koje žele da studiraju na tehnološkom institutu "DigiPen" u Redmondu, gde je Kejlin htela da studira dizajn video-igara.

Linetin brat blizanac Džin Roča rekao je da niko nije mogao da pretprostavi da Piter se sprema da uradi nešto tako strašno.

- Niko u familiji nije video bilo kakav problem kod Pitera. Išli smo na odmore zajedno, a on je sa Kejlin imao odnos kao i svaki drugi otac i ćerka. Ona bi pogledala u svog oca i rekla bi: "Tata, hoćeš da mi kupiš ovo?", a on bi uvek odgovorio: "Naravno" - rekao je Roča.

POVEZANE VESTI

Subota 14.07.2012. 22:59
Najbolje bi bilo kad bi postojala tehnologija u vidu masine koja skenira mozak, i proracunava mogucnost da covek zapadne u neke crne misli,pesimizam i kad bi mogla da detektuje negativnu energiju. Onda bi osobe sa takvim predispozicijama odlazile kod psihijatra, ili kod svestenika na tretman, i ovakvi incidenti bi bili spreceni. Kako takva tehnologija ne postoji, ovakvi slucajevi ce se redovno dogadjati jer je ovaj konzumeristicki-materijalisticki svet i potrosacko drustvo, ostalo bez duhovnosti i bez morala. Kuca-poso,poso-kuca,racuni,krediti,proracuni,brojke,matematika+duhovno ropstvo=Bum!
Nedelja 15.07.2012. 08:12
On je slabić...bio.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online