Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 14.07.2012.
21:34
Dailymail, Smedia A

Oprostio čoveku koji mu je silovao i ubio ćerku i suprugu

Arturo Martinez oprostio je čoveku koji je ubio njegovu suprugu i ćerku i zbog koga ga čekaju još dve operacije glave nakon što je brutalno pretučen, zadobivši 17 fraktura lobanje...

Artur Martinez sa sinom Kristoferom, koji mu je pomagao dok je davao iskaz na sudu, izgovarajući umesto njega dugačke i teške reči....
 

Prisutni u sudu bili su u totalnoj neverici kada je Martinez izgovorio da oprašta Brajanu Kleju (22).

Brajan Klej je 16. aprila provalio u Martinezovu kuću. Martinezu je naneo teške telesne povrede, potom je ubio suprugu Jadiru a desetogodišnju ćerku Karlu je silovao pre nego što je i nju pretukao na smrt.

...koje, zbog teških povreda glave, Arturo ne može da izgovori

“Opraštam ti, to je to!”, rekao je Martinez.

Martinez se ne seća trenutka napada ali se seća da je 16. aprila u 5 sati ujutro povratio svest i video krv po celoj spavaćoj sobi. Martinez je potom otišao u sobu svoje ćerke.

“Nakon scene u našoj sobi, otišao sam u sobu svoje ćerke da bih zatekao horor, krvi je bilo svuda”, rekao je Martinez.

Martinezova dva mlađa sina ostala su nepovređena i jedino što je uspeo da im kaže pokušavajući da zove policiju jeste da trče u školu i da kažu učiteljici šta se dogodilo, potom je opet izgubio svest.

Arturova ubijena supruga i ćerka
 

Kako je Brajan Klej bio u bekstvu duže od nedelju dana, policija je za ovaj gnusan zločin prvo optužila i uhapsila Martineza a socijalna služba mu je uzela sinove. Nakon nekoliko dana Martineza su oslobodili optužbi i policija je krenula u potragu za pravim napadačem. Klej je slučajno uhvaćen nakon što je silovao 50-godišnju ženu.

 

Martinez sa sinovima sada živi kod rođaka jer ne želi da se vrate u kuću gde su svirepo ubijene njegova supruga i ćerka. Martinezov sin Kristofer pomagao je ocu dok je davao iskaz na sudu, izgovarajući umesto njega dugačke i teške reči, koje Martinez zbog teških povreda glave još ne može da izgovori.

Tužilac za napadača Brajana Kleja traži smrtnu kaznu.

POVEZANE VESTI

Subota 14.07.2012. 22:50
Izgubio je najmilije, na svirep nacin je postupano sa njima, djavo je usao u provalnika. Verovatno je resio da se suprotstavi direktno djavolu ovakvim neobicnim gestom,i oprostio gresniku i smrtniku koji ce ionako goreti u paklu. Djavo se tome nije nadao.
Nedelja 15.07.2012. 08:18
Da je potpuno svestan, ovo ne bi mogao da oprašta.
Nedelja 15.07.2012. 14:44
Blagosloven je onaj koji oprasta i koji voli neprijetelje svoje. Koliko Bozije blagodati i ljubavi ima u covjeku koji prasta jer onaj koji prasta prasta iz ljubavi. Da bismo bili u stanju da oprostimo moramo voljeti jer samo nadahnuti Gospodnjom ljubavlju mozemo da volimo i da prastamo. To smrtni ljudi nemogu, nego samo oni koji su besmertni jer njihovo je Carstvo Nebesko. Njihova je vjecnost oni su Hristovi. Na sudnejm danu ovaj ce covjek sigurno da bude sa desene Hristove strane.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online