Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 03.07.2012.
12:48
Kurir rs A

Hrvatica (43) i njen verenik (16) dobili ćerku!

Renata Juras zaljubila se u Ervina i spavali su zajedno kada je ona imala 41, a on 13 godina. Sada su dobili ćerku, a uskoro će venčanje.

 Srećna porodica: Renata, Ervin i njihova ćerka
 

Renata Juras (43) i njen mladi verenik Ervn (16) dobili su ćerku kojoj su dali ime Noemi. Renata je devojčicu rodila u subotu u Austriji, nešto pre ponoći. Presrećni roditelji su rekli da je porođaj prošao dobro i brzo.  Renata je već u ponedeljak puštena kući.

- Bio sam na porođaju. U trenutku kada se naša ćerka rodila toliko su me preplavili osećaji da sam zaplakao. Dali su mi i da prerežem pupčanu vrpcu, to je bilo predivno - rekao je Ervin.

Dodao je kako je super osećaj biti tata te kako bi rado svaku sekundu proveo s Noemi.

- Na porođaju sam Renati pomagao koliko sam mogao, držao sam je za ruku i brisao joj znoj s čela. Pokušavao sam da je smirim. Drago mi je da Renata ima toliko iskustva s decom, jer sam ja još malo nesiguran. Ne znam kako da se ponašam s bebama, ali već danas ću joj prvi put promeniti pelenu - kaže Ervin.

Renata je Austrijancu Ervinu bila trener rukometa. Zaljubili su se i spavali zajedno. Ona je tad imala 41, a on samo 13 godina. Zbog polnog odnosa s maloletnikom osuđena je na 22 meseca zatvora uslovno.

Nakon što je napunio 14 godina, prema tamošnjem zakonu su smeli da budu zajedno. Renata ima dve ćerke iz prvog braka, a obe su starije od Ervina. Nakon skandala oko suđenja i seksa s maloletnikom Renata je dobila otkaz u rukometnom klubu u kojem je trenirala dečake. Sada trenira žensku ekipu.

Utorak 03.07.2012. 12:56
Osudjena zbog sexa .?.... Ne spominje se pedofilija !?
Utorak 03.07.2012. 13:30
U svemu su uredni disciplinovani i vode racuna o redu a u ovakvim stvarima ih uopste ne razumem...stalno isticu da je "liebe" na prvom mestu a uopste ih nije briga koje su to kombinacije...ovo nema veze sa mozgom ni zdravim razumom i kad vec imaju toliko psihologa i tih ustanova gde se ljudi testiraju i idu na psihoterapije ne znam kako su ovu zenu okarakterisali kao normalnu...za decka mi nije cudo to se desava tinejdzerima da se zaljube u matorku ali se kad tad osveste a ova profuknjaca je imala bolesni cilj i ostvarila ga je a kome to ide u prilog jos ne znam...Inace ima ovde vrsta zna koja ne preza ni od cega da uhvati nekog ili za papire ili za pare i zivi lagodno...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online