Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Sreda 14.03.2012.
10:18
Kurir rs A

Ovaj dečak se seća prethodnog života?!

Kameron Mekoli iz Glazgova imao je dve godine kad je prvi put počeo da govori o svome prethdnom životu na ostrvu Bari nedaleko od škotske obale. Pričao je o beloj kući i ženi za koju je rekao da je njegova "stara" mama te igrama sa drugom decom i psom. Jednom je sve to i nacrtao.

Kameron Mekoli pričao je o beloj kući i ženi za koju je rekao da je njegova "stara" mama te igrama sa drugom decom i psom
 




- Njegov tata je živ, a iako ne živimo zajedno, niko od nas ga nikad nije odveo tamo. U početku se nismo brinuli, ali on je postajao sve zabrinutiji jer je daleko od svoje porodice na Bariju - ispričala je majka Norma.

Vaspitačici u vrtiću pričao je kako je u beloj kući imao tri kupatila, a da u stanu u Glazgovu ima jedeno. Kad bi govorio o drugom tati Šonu Robertsonu, rekao je da je umro jer nije "pogledao na obe strane", misleći verovatno da ga je udario automobil. Majka ga je na kraju odvela na ostrvo, prenosi sajt Depo.

- Na Kameronu sam videla oduševljenje. Sleteli smo na plažu baš kako je rekao. Rekao mi je i da misli da bi se "stara" mama i ja dobro slagale. I tad me pitao verujem li mu sada - priča Norma. Posetili su istoričara, koji im je rekao da je porodica Robertson postojala i da je 70-ih imala belu vikendicu. Kad su tamo stigli, razigrani dečak odjednom je postao tih i povučen.

Našli su sve detalje oko kuće kako ih je opisao. Našli su i Gilijan Robertson, koja živi u Škotskoj i koja je letovala u beloj kući. U veme kojeg se Kameron seća, Gilijan je bila dete i ona se također seća istoga psa kojeg on spominje, ali tvrdi da tada nije bilo Šona Robertsona niti smrti u porodici.

Iako su se većina Kameronovih sećanja potvrdila, i dalje ne postoje odgovori na neka pitanja. Nakon putovanja Kameron sve manje priča o Bariju.

Sreda 14.03.2012. 10:58
Само мали квар у Матриксу.
Sreda 14.03.2012. 10:34
Tu si gde si. Šta je bilo, bilo je!
Sreda 14.03.2012. 12:32
Nisi u pravu.Nemoj uzimati zdravo za gotovo sto nas uci crkva jer ima tu mnogo precutanih tajni.Jedna od tih se tice i reinkarnacije.Naime, rein.je bila sastavni deo ucenlja hriscanstva sve do petog Ekumenskog sabora 553god.kada je car Justinijan na nagovor svoje gresne zene Teodore bozanskim ukazom cara ukida reinkarnaciju.Car je ovom prilikom prokleo Origenovo ucenje o ponovnom radjanju i uputio mu 15 anatema a koju i dan danas crkva iz neobjasnljivih i licnih interesa podrzava tu odluku.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online