Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 16.02.2012.
18:06
B92 A

Ajzenhauer se sastajao sa vanzemaljcima?

Bivši savetnik Pentagona i poznati britanski pisac i zaljubljenik u NLO-e tvrdi da se 34. američki predsednik, Dvajt D. Ajzenhauer, nekoliko puta tajno sastajao s vanzemaljcima. Ovo je prvi put da ovakvu informaciju potvrđuje jedan svetski zvaničnik.

Čerčil i Ajzenhauer navodno zajedno išli na sastanke sa vanzemaljcima

Timoti Gud, bivši savetnik Pentagona i američkog Kongresa i poznati britanski pisac, tvrdi da se Dvajt D. Ajzenhauer tri puta tajno sastao s vanzemaljcima, a u organizaciji susreta učestvovao je i FBI. Iako se odavno spominju susreti vanzemaljaca sa Ajzenhauerom i Čerčilom, ovo je prvi put da to potvrđuje i jedan ovakav zvaničnik.

Gud tvrdi da se Ajzenhauer sa vanzemaljcima sastajao 1954. godine u Nju Meksiku, a susrete su organizovali uz pomoć telepatskih poruka. Konačno, licem u lice, sastali su se tri puta u vojnoj bazi Holoman, tvrdi Gud, u prisustvu brojnih svedoka. Tada je zvanično bio na odmoru u Palm Springsu.

Govoreći u emisiji Frenka Skinera, na BBC2, Gud je rekao da su s vanzemaljcima godinama komunicirale vlade širom sveta. Još krajem 2010. mediji su pisali o tajnim dokumentima koji navodno potvrđuju da je Vinston Čerčil naredio da se svedočanstva o postojanju NLO-a vode kao tajna. O svemu se navodno konsultovao upravo sa Ajzenhauerom.

Tu se spominje pismo koje se odnosi na Čerčila, a koje je poslao neimenovani muškarac koji je tvrdio da je njegov deda kao telohranitelj prisustvovao razgovoru između Čerčila i Dvajta Ajzenhauera. Tvrdi da su oni razmatrali kako da reše susrete s NLO-ima pri čemu je Čerčil izjavio da te informacije moraju ostati tajne idućih 50 godina kako ne bi izazvale masovnu paniku i uništile poverenje u crkvu.

Četvrtak 16.02.2012. 18:34
Vanzemaljci...ako postoje..sigurno su uzasnuti gledajuci kako se na ovoj planeti jedina inteligentna bica ubijaju medjusobno ...u svakom trenutku na zemlji besni oko 40 ratova..ili sukoba...A VECINU VODI USA...Zar je logicno da sa njima razgovaraju? antihrist je nato.
Četvrtak 16.02.2012. 18:30
Припрема за наступајући "долазак"антихриста.У монструозном плану је да се на небу пројектује слика назови христа јер ће све бити пропраћено и контролом ума.Све ово звучи као научна фантастика,али данашња технологија омогућава тако нешто.Људи ће заиста почети да верују у оно што одговара св.моћницима.Прича о ванземаљцима се лепо уклапа у планове.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online