Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 24.01.2012.
17:29
Alo A

Španski kralj muvao Lejdi Di!

Problemi na dvoru! Španski kralj Huan Karlos Prvi (74) veliki je ženskaroš, koji već 35 godina ne deli postelju sa kraljicom Sofijom, navodi se u novoj knjizi koja je izazvala veliku pažnju u Španiji, gde Katolička crkva i dalje ima snažan uticaj.

Srdačan pozdrav Lejdi Di i španskog kralja Huana Karlosa Prvog
 

U knjizi "Samoća kraljice", koju je napisala Pilar Ejre, poznata španska spisateljica, navodi se i da je kralj Huan Karlos muvao britansku princezu Dajanu dok je sa suprugom princem Čarlsom bila na odmoru u Španiji tokom osamdesetih godina prošlog veka!


"Kraljica Sofija je najusamljenija žena u Španiji“, kaže autorka knjige.

Uhvaćen u švaleraciji!

U kinjizi koja je podigla prašinu u Španiji navodi se i da je kraljica Sofija uhvatila na delu kralja Huana Karlosa. Bilo je to 1976. u kući jednog njihovog zajedničkog prijatelja u Toledu, gde je kralj bio sa tadašnjom ljubavnicom Sarom Montijel, poznatom španskom glumicom. Iako je in flagranti uhvatila kralja, Sofija je sutradan morala da sa njim prisustvuje jednoj fudbalskoj utakmici kako je to protokol zahtevao. Potom je ljutito napustila kraljevsku palatu sa decom (dve ćerke i sin), pre nego što se vratila mužu varalici jer joj je savetovano da neće imati od čega da živi ako ga napusti.

Kralj, koji je prošle godine operisan od benignog tumora na plućima, redovno prima vitaminske injekcije i terapiju protiv starenja. U knjizi se navodi da je kralj Huan Karlos počeo da plete zavodničku mrežu oko princeze Dajane kada je ona sa tadašnjim suprugom princem Čarlsom posetila Španiju u avgustu 1986. Tada je kralj Dajanu sa Čarlsom i prinčevima Vilijamom i Harijem, koji su bili još klinci, primio sa svom imanju na Majorki. Nekoliko dana su uživali i na jedrenju. S njima je bilo još nekoliko predstavnika grčke kraljevske porodice jer je kraljica Sofija zapravo princeza Grčke i Danske. Njen otac je grčki kralj Pavle. Da je nešto bilo između princeze Dajane i kralja Huana Karlosa moglo se naslutiti u aprilu 1987, kada je ona sa suprugom Čarlsom došla u Madrid, gde ih je kralj sačekao. Huan Karlos je tada zavodnički poljubio Dajanu u ruku, koja je klekla pred njim iskazujući poštovanje, da bi potom jako pocrvenela. Podsećamo, britanska spisateljica Kolin Kembel je 2004. tvrdila da je Dajana imala aferu sa kraljem Huanom Karlosom.

POVEZANE VESTI

Utorak 24.01.2012. 17:39
ne nego je trebao Carlsa da muva...svasta.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online