Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 30.12.2011.
07:28 >> 12:36h
Beta A

Klaudija del Monaka supruga izbola nožem

Italijanski operski reditelj Klaudio del Monako, bivši muž Dragane Jugović del Monako, nalazi se u bolnici u Trevizu pošto je posle burne svađe sa sadašnjom suprugom zadobio ubodne rane nožem u grudi, preneli su italijanski mediji. On je posle operacije izjavio da se oseća mnogo bolje

U teškom stanju: Klaudio del Monako

Posle dvanaestočasovne operacije na srcu, Del Monako je potvrdio da ga je supruga Danijela Verner Herman, nemačka operska pevačica, nekoliko puta ubola nožem u grudni koš posle burne svađe.

Kako su naveli njegovi rođaci koji su ga posetili u bolnici u Trevizu, del Monako je srećan "što je uspeo da pobegne inače bi ga (Herman) ubila".

Jedna rođaka tog operskog reditelja rekla je da je del Monako potvrdio da se posvađao sa suprugom i da je "srećan što je i dalje živ".

Prema nekim navodima, Danijela Verner prethodno je već pokušala da povredi muža.

"Ona je imala psihičke probleme, proteklih meseci bila je čak i u bolnici zbog mentalnih problema", rekla je Donela del Monako, rođaka povređenog reditelja.

Ona je dodala i da je par boravio u Jezolu od 22. decembra, u njenom stanu u kojem se i dogodila nesreća, i u kojem sada veštaci pokušavaju da prikupe dokaze.

"Otpratili smo ih do mora, ali Danijela nije progovarala", rekla je Donela Del Monako.

Rođaci reditelja navode i da je on "bio veoma zaljubljen u Danijelu i da je činio sve da je zaštiti".

Par je venčan u Srbiji prema pravoslavnom obredu i živeo je u Beogradu. Klaudio del Monako je primio pravoslavnu veru. Del Monakova porodica Hermanovu, međutim, nikada nije prihvatila jer su, kako prenosi Korijere del Veneto (Corriere del Veneto), smatrali da ga koristi radi profesionalnog uspeha.

Del Monako je bio uveren da njegova supruga može postići veliki uspeh u karijeri, iako su neki njegovi prijatelji smatrali da ona nije posebno talentovana. Rođaci navode da je del Monako zapostavio svoje profesionalne obaveze koje je imao u Beogradu, kako bi se posvetio karijeri supruge sve dok nije počela da pokazuje znake depresije posle neuspeha da se dokaže kao operska pevačica, kao i zbog finansijskih problema.

Korijere prenosi da je par već nekoliko godina imao finansijske probleme, a da je u poslednje vreme čak bio na ivici siromaštva.

"Nije da ga ona nije volela, ali očigledno nije joj bilo dobro. A on je kod drugih pokušavao da ublaži situaciju", rekao je jedan od rođaka.

Danijela Verner je sada u pritvoru na psihijatrijskom odeljenju bolnice San Dona i za sada nije progovorila. Istražitelji su odustali od ispitivanja i čekaju izveštaj lekara o njenom psihičkom stanju.

Policija pretpostavlja da je Verner Herman, pošto je izbola muža, pokušala samoubistvo, jer je i sama imala povrede, a kada je pronađena na plaži, udaljenoj kilometar od mesta zločina, u ruci je i dalje držala nož.

Klaudio del Monako zadobio je u tom sukobu povrede srca, dijafragme i jetre.

Prethodno je bio oženjen srpskom operskom pevačicom Draganom Jugović del Monako s kojom ima sina Pavla. Bio je direktor Opere u Narodnom pozorištu u Beogradu i u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Petak 30.12.2011. 11:58
mislim da u buducnosti treba izbegavati sada vec izvesno "bivshu" suprugu Del Monaka....mogu da dobijem upalu pluca kad krene da vitla nozem...
Petak 30.12.2011. 11:12
Страсти су чудо, па и у оваквим везама...а тек љубав, иххх...са "татицом". Бљак. Содома & Гомора.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online