Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 28.12.2011.
00:17
Večernje novosti A

Ričard Nikson je bio gej

Bivši američki predsednik Ričard Nikson bio je alkoholočar, tukao je suprugu i bio je u homoseksualnoj vezi sa svojim dugogodišnjim prijateljem bliskim mafiji.

Ričard Nikson i Čarls Bebe Reboz
 

Bivši američki predsednik Ričard Nikson bio je alkoholočar, tukao je suprugu i bio je u homoseksualnoj vezi sa svojim dugogodišnjim prijateljem bliskim mafiji, tvrdi novinar Don Fulsom koji je napisao njegovu novu biogafiju.

Fulsom navodi da je Nikson, u vreme kada je inaugurisan 1969. godine već imao dve decenije duge odnose sa mafijom, uključujući i kriminalca iz Nju Orleansa Karlosa Marčela, jednog od tada najmoćnijih mafijaša u SAD.


Ipak, najeskterminija tvrdnja koja iznosi je da je homofobični Nikson zapravo bio homoseksualac i da je bio u vezi sa svojim najboljim prijateljem Čarlsom Bebe Rebozom.

Knjiga “Najtamnije tajne Niksona” biće objavljena sledećeg meseca.


Bebe Rebozo bio je nizak, crnomanjasti, kubansko-američki biznismen lepog izgleda koji je iza sebe imao brojne neuspešne veze sa ženama a istovremeno i jako dobre odnose sa šefovima mafije u Majamiju.


Fulsom je kao materijal za knjigu koristio nedavno otkrivena dokumenata i očevidaca intervjua - uključujući i svedočenja agenata FBI – koji su potvrdili dugogodišnje sumnje zaposlenih u Beloj da je Nikson bio više od prijatelja sa Rebozom.


Fulsom citira bivšeg novinara Time magazina koji tvrdi da je tokom jedne večere u Vašingtonu, kada se sagnuo da pokupi viljušku sa poda, video da se Nikson i Rebozo drže za ruke ispod stola. Takođe, jedna od tvrdnji je da je pijani predsednik drugom prilikom stavio ruku oko Reboza na onaj način na koji se grli devojka za matursku proslavu.


Takođe tvrdi da je odnos bivšeg predsednika sa njegovom suprugom Pat bio prožet prevarama. Nazivao ju je pogrdnim imenima i tukao u pijanom stanju. Par je imao odvojene spavaće sobe u Beloj kući – dok u odmarališti Ki Biskejn u blizini Majamija nisu čak spavali ni u istoj zgradi.


Fulsom tvrdi jedan od bivših vojnih pomoćnika samog Niksona čak imao tajni zadatak da ga nauči kako da poljubi svoju ženu a da igledaju kao par. Ovaj američki predsednik ostao je, zahvaljujući prvenstveno aferi Votergejt, upamćen kao najprljaviji predsednik u istoriji SAD.

POVEZANE VESTI

Sreda 28.12.2011. 01:01
Ne verujem da u politici ima ikog normalnog, to su sve debeli dosijeji poznato je da su svi šefofi FBI bili pederi, to što ti peder zamuti teško da ko drugi može, najveći spletkaroši...
Sreda 28.12.2011. 00:37
ima li kod ovih kaubojaca neki normalan?
Sreda 28.12.2011. 01:09
amerika je zemlja bolesnika.Za njih se ne moze vezati normalna vijest...to je jednostavno tako.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online