Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 03.11.2011.
15:21
Vestionline A

Bolesnu ćerku pretukli kaišem

Hilari Adams (22), koja boluje od cerebralne paralize, odlučila je da više ne trpi zlostavljanje svog oca sudije Vilijama Adamsa. Ona je na Jutjubu postavila tajno snimljen video snimak na kome se vidi kako jeca od bola dok je otac neprekidno udara kožnim kaišem zbog toga što je daunlodovala muziku sa Interneta na kompjuteru u svojoj sobi.

Dok otac šiba ćerku čuje se jezivi zvuk kako kaiš seće vazduh i njeni jauci

Hilari je snimak napravila 2004. godine, kada je imala 16 godina, a tek prošle nedelje odlučila je da snimak objavi stavljajući ga na Internet. 

Ona je u izjavi jednoj lokalnoj televiziji juče rekla da se tek sada odlučila na ovaj korak, jer je bila umorna od očevog maltretiranja. Kaže da želi da pomogne ocu, iako je svesna da mi je svojom ispovešću možda uništila karijeru sudije porodičnog prava.

"To se dešavalo i ranije, i samo je eskaliralo. Postavila sam kameru i snimila sam ga", rekla je ćerka.

"Zlostavljanje je postajalo sve gore i na kraju sam odlučila da objavim snimak koji imam već sedam godina", rekla je ona.

Međutim, Hilari je juče na Tviteru ostavila post da joj je žao što je objavila video. "Osećam određeno žaljenje zbog objavljivanja videa jer nije lako biti odgovoran za uništavanje karijere svog oca. Ali ja iskreno želim da on potraži pomoć", napisala je ona.

Posle objavljivanja snimka Adams bi mogao da bude podvrgnut policijskoj istrazi. Šef policije iz Rokporta u Teksasu Tim Džejrou, rekao je juče da je istraga pokrenuta pošto su im se javili ljudi koji su snimak videli na Internetu. 

Na snimku se može videti kako sudija Adams snažno udara ćerku po nogama i leđima, potom njegova žena od njega uzima kaiš kako bi "preuzela", dok on u tom trenutku odlazi, da bi se vratio nekoliko trenutaka kasnije sa drugim kaišem kako bi mogao da nastavi da je bije. Ne ovom sedmominutnom snimku čujemo kako ćerka moli oca da prestane, i njega koji koji joj naređuje da se savije preko kreveta. 

UPOZORAVAMO DA JE VIDEO VEOMA UZNEMIRUJUĆ

Otac zlostavljač presuđivao u slučajevima zlostavljanja dece

 

 

Sudija Vilijam Adams

 

Pošto je video snimak, otac zlostavljač i sudija porodičnog prava Vilijam Adams je rekao da to "nije tako strašno kao što izgleda", kao i da se "to dogodilo odavno".
"To se dogodilo pre dosta godina... Ja sam se izvinio tada", rekao je Adams.

 

Snimak ovog zlostavljanja doveo je u pitanje neke ranije slučajeve na kojima je radio sudija Vilijam Adams. Svedoci koji su prisustvovali suđenju, koje je prošle godine vodio, tvrdili su da se on složio sa advokatom odbrane da"izjave deteta ne mogu biti dokazni materijal" i da je reč o "fantaziji".

Kako prenosi blog "Glas detata", uprkos izjavama deteta koje su potvrdili i nezavisni svedoci i uprkos tome što je dete intervjuisao i dečji psiholog, sudija Adamas je zaključio da to svedočenje treba ignorisati.

Četvrtak 03.11.2011. 15:33
jbt, kakav MONSTRUM!!!
Četvrtak 03.11.2011. 15:42
djubre,sadisticko.kako bi ga propustio kroz sake.pa onda bi mu sve koske prebroji sa stanglom
Četvrtak 03.11.2011. 15:50
:Em sto je bolesna em je jos i bije, i to zbog muzike!!! SUDIJA!!!!!!!! Ne da ce ostaviti trag nego ona je vec prepuna posledica. Da nije tako ne bi ona postavila video i posle 6 godina!!!!! I neka ga je prijavila! Covek sa takvim mentalni poremecajima, ocigledno ne moze da pomogne svom detetu pa kako ce onda ostalim slucajevima na kojima radi?? Ko zna koliko je jadne dece nastardalo zbog njegovih retardiranih odluka!!!! UZAS!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online