Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.09.2011.
06:13
Press A

Tri sestre Crnogorke ucenjuju Berluskonija

Misteriozna Crnogorka po imenu Katarina, koja je ludo zaljubljena u italijanskog premijera Silvija Berluskonija, ucenjuje ga sa dve svoje sestre, piše italijanska "Republika".

Jao, šta mi je sve ovo trebalo: Silvio Berluskoni
 


Prema navodima lista, do tog saznanja došli su milanski tužioci ispitujući svedoke u vezi sa čuvenim zabavama koje je Berluskoni organizovao u svojim vilama.


Marokanska plesačica Iman Fadil (27), koja je bila angažovana na raskalašnim žurkama italijanskog premijera, ispričala je tužiocima da je jedna Crnogorka zaljubljena u Berluskonija i da praktično živi u njegovoj vili u Arkoreu, nedaleko od Milana.


Premijerova verenica

- Berluskoni mi je rekao da je ta devojka iz Crne Gore njegova verenica, da je ludo zaljubljena u njega i da živi u Arkoreu - navela je Iman.


Ona je dodala da je detalje u vezi sa tom Crnogorkom čula od Emilija Fedea, glavnog urednika informativnog programa televizije Retekvatro, koja je sastavni deo Berluskonijeve kompanije "Medijaset". Fede je, inače, pod istragom jer je, navodno, dovodio devojke na zabave u vilu u Arkoreu.


- Fede mi je rekao da Katarina ima sestru bliznakinju, kao i stariju sestru koja poseduje informacije kojima Berluskonija drži u šaci. Urednik mi je ispričao da ne zna tačno na koji način i s kojim argumentima Crnogorka ucenjuje italijanskog premijera - rekla je tužiocima Iman, i naglasila da ne zna da li je ta Fedeova verzija tačna.


Devojka iz Crne Gore je od Berluskonija navodno iznudila ogromne sume novca. Prema nekim informacijama italijanskih medija, reč je o najmanje 750.000 evra. Ona je, pri tom, sarađivala sa izvesnim Valterom Lavitolom, mutnim preduzetnikom, koji je svojevremeno dovodio Berluskoniju eskort dame na njegove zabave. Lavitolo je zatim počeo da ga ucenjuje preteći da će premijerove aktivnosti otkriti medijima, što mu je Katarinina sestra navodno olakšala nabavivši dokaze u vidu foto i video materijala.


Spavao na zabavama

Marokanka Iman je, takođe, ispričala da je Berluskoni na svojim zabavama dremao.

- Izgledao je jako umorno i dok su devojke izvodile erotski ples, on je spavao - navela je Fadilova.

Prema njenim rečima, Barbara Fađioli i Nikol Mineti, koja je postala članica regionalnog veća Lombardije na listama Berluskonijeve stranke, bile su odevene kao časne sestre ili kao bolničarke i igrale su na izazovan način. Ipak, Berluskoni se uspavao, a one su skočile na njega kako bi mu privukle pažnju.

POVEZANE VESTI

HUMANITARNI MOST Dobre vesti stižu iz Milana
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online