Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 17.08.2011.
22:23
Beta A

Noćni piromani pale automobile po Berlinu

Poslednjih nekoliko noći u Berlinu je zapaljeno više desetina automobila, a vlasti ne uspevaju da uđu u trag počinocima iako se broj podmetnutih požara stalno povećava od početka godine.

Prizor koji zatekne stanovnike Berlina svakog jutra

Prošle noći je izgorelo 15 automobila, najviše u neproblematičnoj zapadnoberlinskoj četvrti Šarlotenburg u kojoj stanuje pretežno srednja klasa. U noći između ponedeljka i utorka je u više delova na istoku i zapadu grada izgorelo 18 automobila.

Paljenje automobila u glavnom gradu Nemačke traje već godinama, ali je ono učestalo od početka ove godine, posebno tokom letnjih meseci. Pored policije, u istragu je uključena i državna bezbednost, ali do sada nema tragova koji bi pouzdano vodili do počinilaca.

Pali se sve od skupih automobila do malih transportera i motocikala

Policija je prvo pretpostavljala da je reč o pripadnicima ekstremno levičarskih političkih grupacija. Međutim, ocenjuje se da su se u međuvremenu pojavili i "imitatori" levičara. Pale se pretežno bolji automobili, ali i prikolice, mali transporteri i motocikli, a cilj napada nisu više samo vozila u takozvanim boljim delovima grada.

Sreda 17.08.2011. 22:53
Ono sto se dogodilo u Londonu pocece polako da se desava i po ostalim Evropskim gradovima. Sada oni imaju svoje siptare, sada oni nece moci da spavaju nocu, nece moci da sacuvaju ni ono u kuci ni ono oko kuce, pocece silovanja i prebijanja, pucanja iz zasede, imaju vojsku da dele lekcije po svetu ali ne i protiv ovakvog neprijatelja kojeg su primili u komsliluke i kojim su napunili gradske kvartove. Znajte da sve ovo se desava uz precutnu pomoc Evropske levice a po Bozijoj volji i Kosovskoj kletvi
Sreda 17.08.2011. 23:06
Mislim da sva vozila po Berlinu pale upravo organizovana grupa bogatih klinaca iz čiste zabave! Moguće je da je nečiji matorac prvo naručio paljevinu kako bi se iskvitao sa osigur.društvom,a da su kasnije klinci otkrili novu vrstu zabave koja se proširila kao epidemija! Današnji klinci su izuzetno obrazovani,načitani netom i imaju slobodnog vremena za ove akcije,dok puka sirotinja i socijalci sigurno ne bi palili kola o kojima mašta cela njihova generacija. Pre nekoliko godina i Bgd je imao svog fantoma koji je grebao karoserije nepropisno parkiranim vozilima. Naravno,nikad ga nisu uhvatili.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online