Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 13.08.2011.
18:06
Blic, B92 A

Proširena istraga protiv mađarskog monstruma

Mađarske vlasti ne saopštavaju nove detalje monstruoznih zločina na dunavskoj adi zbog proširenja istrage, piše mađarska štampa.

Islednici na mestu zločina
 

Izvori Nepsabašaga navode da bi slučaj mogao imati i predistoriju. List piše, pozivajući se na neimenovanog visokog funkcionera unutrašnjih poslova zid ćutanja je razumljiv, jer se radi o veoma "složenom slučaju", koji bi mogao da ima i daleku predistoriju.

Monstrum je vojvođanski Mađar, ratni zločinac?

Povodom nejasnoća oko osobe koja sebe smatra Makedoncem i koja se dovodi u vezu sa ubistvima, mađarska policija traži međunarodnu pomoć.

"Danas je policija rekla da se ta osoba izjašnjava kao Makedonac. Najtiražniji dnevni list "Blik", u današnjem broju tvrdi da se radi o vojvođanskom Mađaru Laslu V. koji ima makedonski pasoš i koji je bio pripadnik Arkanovih "Tigrova", gde je i naučio mafijaške metode likvidacije ljudi.

Drugi list "Boš" saznaje da su beogradski nadležni organi pre 3 godine obavestile mađarske kolege da traže Lasla V. zbog ratnih zločina.", kaže za B92 novinar Gabor Bodiš.

U prilog tome ide i najava NNI da će istragu proširiti na sve slične slučajeve u proteklih nekoliko godina, kako bi se utvrdilo da li ima dodirnih tačaka sa ubistvima u dudovoj šumi na Čelepu, delu koji pripada 23. budimpeštanskom kvartu.

Agenti NNI su počeli istragu svih sličnih slučajeva u proteklih nekoliko godina, a premijer Viktor Orban je dao nalog policiji da pročešlja taj deo najveće ade na Dunavu.

Dudinjak 23. kvarta podseća na najsiromašnije četvrti nekih višemilionskih gradova. Između sklepanih udžerica su gomile smeća, ljudi leže na ponjavama, svuda se širi neprijatan miris.

Moguće je i da su neki od tih beskućnika učestvovali u monstruoznom zločinu ili je sve delo dobro obučenih pojedinaca, možda i celih bandi.


Glavnoosumnjičeni za monstruozni zločin u Mađarskoj, koji je zajedno sa još dve osobe mamio i pljačkao žrtve u šumu na rečnom ostrvu Čepel nakon čega su ih žive zakopavali, u petak 12. avgusta nagodio se sa policijom.

POVEZANE VESTI

Subota 13.08.2011. 21:31
Bio je pripadnik "Arkanovih Tigrova" One koje Ja znam ili su mafijaši ili su završili u zatvoru.
Nedelja 14.08.2011. 00:47
KAKO GOD OKRENES SRBI SU OPET KRIVI JER SE OVAJ OBUCAVAO KOD ARKANA. . KAKO JA DOBRO ZNAM I DAN DANAS MADJARSKA VLADA DAJE MADJARIMA u VOJVODINI PASOSE I LICNE KARTE. PREMA TOME TO JE GRADJANIN MADJARSKE( BAR BI TAKO TREBALO DA BUDE) ako se ja ne varam.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online