Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 20.06.2011.
05:39
E. V. A

Mileta stigla osveta kralja?

Mile Marković (49), bivši bokser koji je ranije najavio da će da objavi provokativne snimke iz svog kluba na kojima je prikazan švedski kralj Karl Gustav sa golišavim hostesama, uhapšen je i pritvoren u Stokholmu, kako je navedeno, zbog pretnji policiji.

 
Marković je, da podsetimo, držao erotske klubove za "elitnu" klijentelu. On je javno tvrdio da je snimao švedskog kralja dok se provodio sa golim devojkama i obećao da će kompromitujuće snimke objaviti na internetu preko servera koji se nalazi u Srbiji.
Zanimljivo, ali hapšenje Markovića usledilo je baš nakon njegovog povratka iz Srbije. Prema pisanju švedske štampe, akciju je izvela savezna policija koja je tom prilikom zaplenila Miletov mobilni telefon, laptop i karticu za memoriju.
 

Predstavnica savezne policije Ilva Vosksbi odbila je da komentariše događaj.
Ipak, saznalo se da je Mile izlazio iz taksija u blizini svog stana u Stokholmu kad su dvojica agenata u civilu izašla iz automobila registrovanog na saveznu policiju i uhapsili ga.

Prema kazivanju očevidca, policajci su Miletu rekli da je osumnjičen za pretnje i da mora da pođe s njima. Nakon hapšenja odveden je u pritvor u Solnu.

Ispostavilo se da je Mile bio opomenut još kada je stigao iz Beograda. Na aerodromu Arlandi u Stokholmu zaustavljen je dok je prolazio carinu.


-Ti ne možeš u Švedsku! - rekao mu je policajac. Mile se pobunio i pozvao na činjenicu da je ne samo srpski, već i švedski državljanin, a policajac mu se pravdao da samo postupa po naređenju.
Zadržali su ga oko pola sata i carinici su mu temeljno pretražili prtljag. Kad su ga pustili, seo je u taksi i krenuo kući, gde je uhapšen kad je izašao iz kola.
Mile je na putovanju u Srbiji bio s prijateljem koji je siguran da je hapšenje povezano s kompromitujućim snimcima kralja.


- Reč je o maltretiranju i policijskoj provokaciji - zaključio je Miletov prijatelj.
 

Vlasti su već reagovale protiv Mileta nakon njegovih njegovih tvrdnji koje su prenete u knjizi "Nevoljni monarh" koja je uzdrmala švedsku kraljevsku kuću. Ranije je Državna uprava za prinudnu naplatu dugova oduzela Markoviću nakit vredan 197.000 kruna (oko 21000 evra) kad su ga videli na televiziji sa skupim lancem.

Pošto je Mile tvrdio da se samo pozajmio nakit od svog zubara, ovaj slučaj sada je pred sudom.

Švalerke i kokain

U centru Stokholma nalazio se Miletov klub u kom je čest gost bio švedski kralj Karl Gustav s prijateljima. Mediji sada otkrivaju detalje divljih noćnih zabava iz devedesetih godina prošlog veka sa striptizetama u đakuziju i kraljevom ljubavnicom Kamilom Hemark, prsatom pevačicom grupe Armi ov lavers. Marković je nedavno otkrio švedskim novinarima da ima snimke na kojima se vidi kako gola devojka daje kokain kraljevom prijatelju.


Noćna mora za Bjorna Borga


Mile Marković bio je dete kada je došao u Švedsku s ocem. Počeo je rano da trenira boks i sa 15 godina osvojio je titulu šampiona države. Kasnije je držao ilegalne i erotske klubove po Stokholmu. U međuvremenu je osuđivan zbog plana da uceni slavnog tenisera Bjorna Borga, ali i za maltretiranje, utaju poreza, nošenje oružja, pretnje.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 20.06.2011. 06:52
...Mile je napravio veliku gresku.....sada mu stize racun, i to debeli..... covek uci dok je ziv---najvise na sopstvenim greskama.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online