Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Utorak 07.06.2011.
16:56
Vestionline A

Biće ipak smaka sveta, kažu Rusi

Ruski fizičar Aleksej Dimitrijev tvrdi da će Zemlju da proguta misteriozni međuzvezdani oblak i izjavljuje da podatke o tome ima i NASA, ali da ćuti o tome.

Zemljani, čuvajmo se - 3.864 prognoza smaka sveta je pred nama... Jedna će biti tačna

A eto, mi smo tek pregrmeli prošli smak sveta, koji je 21. maja zaobišao našu planetu, kad ono stiže novo proročanstvo. Dimitrijev, naime, tvrdi da postoji teorija, "obogaćena" predviđanjem velike solarne katastrofe od strane NASA, o nepoznatom međuzvezdanom oblaku koji će da zahvati ceo Sunčev sistem, a njegovom pojavom trebalo bi da budu objašnjene i brojne anomalije na Zemlji i u svemiru - kao što su promene polova, masovni pomori životinja, povećanje solarnih erupcija, topljenje leda na Marsu, kao i ceo niz klimatskih promena na našoj planeti.


Prema teoriji ruskog fizičara, oblak utiče na povećanu aktivnost Sunca, koja će na kraju da rezultira velikom erupcijom Sunca. Takođe, Dimitrijev tvrdi da nije jedini koji je to zna, već da za sve zna i NASA, ali da namerno ćuti o svemu.


Dimitrijev kaže da bi takva solarna erupcija iz temelja mogla da uništi ljudsko društvo kakvo poznajemo i da dovede do razvoja novog talasa svesti, u kojem bi se čovečanstvo okrenulo tehnološkom napretku i gde bi došlo do potpune revolucije u ljudskom načinu razmišljanja. Pitanje je, međutim, kako čovečanstvo upozoriti i pripremiti na temeljne promene u svim životnim aspektima...

POVEZANE VESTI

Utorak 07.06.2011. 17:00
a vala neka i dodje,vec jednom....da sravni sve sa zemljom,ovaj svet je totalno skrenuo
Utorak 07.06.2011. 17:07
Za razliku od onih nedavnih blebetanja senilnog amerikanca, ovo i nije tolika izmišljotina. Zemlja se nalazi u svemiru koji je toliko pun promjena, nama nepoznatih zbivanja, mogućnosti...Zapravo, pravo je čudo što se već par milijuna godina nije desilo ništa što bi ugrozilo život na Zemlji. A Sunčeve aktivnosti su nešto posve uobičajno i na njemu se stalno nešto zbiva. Do sada smo imali sreće...
Utorak 07.06.2011. 21:37
"Ne verujte zato sto tako tvrdi neki stari spis, ne verujte ni zato sto je takva vera vaseg naroda, vera kojoj su vas ucili od detinjstva: vec o svakoj stvari dobro razmislite. I vidite li da je na dobro i drugima, verujte u tu stvar, zivite je i pomozite drugima da je zive." "Da bismo verovali, potrebno je hteti verovati."
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online