Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 23.05.2011.
03:48
E. V. A

Kralj Gustav voajer u bordelu

Kompromitujući snimci koje poseduje bivši srpski bokser Mile Marković (49) i na kojima se u njegovom noćnom klubu vide poznate ličnosti iz Švedske tokom seksualnog čina, kojem je kao posmatrač prisustvovao i švedski kralj Karl Gustav, izazvali su pravu buru u švedskim medijima!

Nedavno je pušten zvučni snimak na kojem se čuje kako jedan od najboljih prijatelja švedskog kralja traži od telohranitelja srpskog šefa mafije da otkupi kompromitujući materijal od Markovića i da mafijaši nateraju Markovića da sve demantuje.

Marković je pokušao da iskoristi priliku i tražio nadoknadu od oko pet miliona evra da im ustupi obiman kompromitujući materijal, ali nisu mogli da se saglase oko cene.

Mile Marković

Mediji su otkrili da je kraljev prijatelj Anders Letstrom stupio u kontakt sa ljudima iz podzemlja u nadi da će moći da otkupi kompromitujući materijal i da iz čitavog skandala izađe "neokrnjen".

Najnoviji skandal je jedan od najtežih udaraca monarhiji u novije vreme i njeni protivnici u parlamentu, "Venster" partija, traže da se formira komisije za utvrđivanje istine i da kralj prestane sa obavljanjem važnih funkcija.

Tajno sniman

 

Tomas Sjoberg, koautor knjige koja je otkrila kraljev divlji noćni život, kaže da je Mile Marković, koji je ranije osuđivan zbog pokušaja ucenjivanja poznatog tenisera Bjerna Borga, imao skrivene kamere u svom klubu.


- Pošto je imao video nadzor u lokalu, onda je razumljivo da ima snimke kojima može da dokaže svoje tvrdnje o raskalašnom kraljevom noćnom životu - objašnjava Sjoberg.


Još 1995. godine Mile je osuđen na godinu zatvora zbog pripremanja za ucenu. Tada je hteo da snima poznate ličnosti koje su imale seks i koristili narkotike, a sada Sjoberg tvrdi da je i švedski kralj tajno sniman.


Novinari TV4 sreli su Markovića koji im je pokazao fotografije na kojima se, između ostalog, vide dve žene dok vode ljubav, a više poznatih ličnosti, zajedno sa kraljem Gustavom ih gledaju.

Na pitanje novinara zašto je sačuvao kompromitujuće snimke, Marković je rekao da je to zbog vlastite bezbednosti i naglasio da će snimci biti objavljeni, ali da ne želi da otkrije kada.

Divlje zabave

 

U centru Stokholma nalazio se klub koji je držao srpski bokser sa debelim policijskim dosijeom i u kojem je čest gost bio lično švedski kralj Gustav. Mediji sad otkrivaju detalje divljih noćnih zabava iz devedesetih godina prošlog veka sa striptizetama u đakuziju kao i kraljevom ljubavnicom Kamilom Hemark, koja je poznata kao golišava pevačica u grupi " Armdž of Lovers". Marković je nedavno otkrio švedskim novinarima da ima snimke na kojima se vidi kako gola devojka daje kokain kraljevom prijatelju.


Prema rečima telohranitelja srpskog šefa mafije, koji se iz Stokholma preselio u Beograd, mafijaš je kontaktiran jer su kraljevi prijatelji bili zabrinuti Markovićevom najavom da će objaviti snimke.


- Svi žele da se stvari smire i da izbegnemo ovo mučenje - kazao je kraljev prijatelj u tajno snimljenom razgovoru koji je postao jedna od glavnih tema u švedskim medijima.


Kraljev prijatelj je na kraju ponudio novac i objasni da ima puno njih koji su spremni da učestvuju u plaćanju. U medijima se navodi i da način dogovaranja pokazuje kako se ponaša švedska elita koja, očigledno, smatra da je nedodirljiva i da za njih ne važe pravila kao za ostale.

Švedski kralj Karl Gustav XVI


- Na početku su kraljevi prijatelji rekli da cena nije važna i da novac nije problem jer će mnogi da pomognu. Pokazalo se, međutim, da nije tako i da para nema. Izgleda da su prijatelji izneverili kralja. Cena koja je tražena je previsoka i te osobe verovatno nemaju toliko crnog novca - kazao je Nuri Kino, koji je dobrim delom doprineo da se ova afera otkrije.


- Možda su kraljevi prijatelji hteli da zaštite samo sebe, ali ne i kralja. Kad su videli materijal, verovatno su zaključili da nije toliko interesantan za njih - kazao je jedan od učesnika u skandalu.
 

Kralj bez komentara

 

Kralj je na konferenciji za novinare odbio da komentariše sporne video snimke, a predstavnici krune zvanično su se distancirali od postupaka kraljevog prijatelja koji je hteo da potplati Markovića. To je, međutim, samo izazvalo još veće interesovanje medija koji zahtevaju konkretne odgovore od šefa države.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.05.2011. 04:52
pa i Kralj je covek,nego sta ce Sylvija da kaze na sve ovo!???
Ponedeljak 23.05.2011. 09:06
To sto kralj gleda je ok a ono sto nije OK je to da "bokser" otvara bordele, sto pkazuje koliki mu je "mozak". Mozda je prethodno bio maneken za kondome.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online