Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 08.04.2011.
02:52
Alo! A

Obama imao tajnu operaciju mozga!?

Američki predsednik Barak Obama imao je tajnu operaciju na mozgu! To je zaključak s desetina blogova i foruma na kojima se vodi žučna debata o tome odakle šefu Bele kuće veliki ožiljak na glavi.

Barak Obama sa komičarem Džordžom Lopezom i suprugom Mišel. Na desnoj strani lobanje predsednika SAD-a uočljiva je linija koja liči na ožiljak... 

Rasprave su pokrenute nakon što su na brojnim sajtovima osvanule fotografije Baraka Obame kako razgovara sa poznatim komičarem Džordžom Lopezom, dok se u pozadini smeši Mišel, prva dama SAD. Na desnoj strani Obamine glave jasno se vidi crta s proređenom kosom koja umnogome liči na ožiljak koji ostaje posle operacija na mozgu.


Protivnici teorija zavere ističu da je reč samo o Obaminom lošem danu, odnosno da mu se frizura pokvarila, zbog čega mu je ostao trag na glavi. Bela kuća je navode o tajnoj operaciji na mozgu nazvala smešnim, ali uprkos tome teoretičari zavere ne odustaju.


Crta zaista izgleda kao ožiljak, ali ne mora da potiče od operacije na mozgu, možda se radi o običnoj posekotini. Ide se toliko daleko da su u priču uključeni i vanzemaljci, odnosno njihov uticaj na predsednika najmoćnije zemlje na svetu. Komentator Ben Hart sa foruma “EscapeTyranny.com“ je napisao:


- Ako je to zaista ožiljak od operacije na mozgu, da li je uticala na njegovo razmišljanje? Da li je Obama stvarno vanzemaljac? Predsednik je pri kraju prvog mandata, a mi i dalje ne znamo gotovo ništa lično o njemu i njegovom detinjstvu. Ovo je još jedna misterija. Možda ovaj ožiljak objašnjava to što Obama ne može da drži govore bez “idiota“ - rekao je Hart.


Bez uvida u zdravstveni karton, odgovor na pitanje odakle Obami ožiljak ostaće misterija do daljeg. Pokretanje pitanja o ožiljku usledilo je nekoliko meseci pošto je Obama javno rekao da je hrišćanin, a posle objavljivanja rezultata istraživanja javnog mnjenja po kome petina Amerikanaca misli da je Obama musliman.

Barak je rođen u Keniji?!

U SAD se trenutno vodi i javna debata o tome da li je Obama uopšte mogao da postane predsednik SAD. Po ustavu samo američki državljani rođeni na tlu SAD mogu da budu birani za predsednika. Krštenica Baraka Obame, koji je prema zvaničnoj biografiji rođen u bolnici u Honoluluu, na Havajima, nikada javno nije pokazana. Krštenica je zapečaćena, baš kao i zdravstveni karton. Mnogi veruju da je Obama zapravo rođen u Keniji, odakle mu je otac Barak Obama stariji, koji je poginuo 1982. u saobraćajnoj nesreći. Posle razvoda roditelja, Obama je odrastao sa majkom Stenli En iz Kanzasa.

POVEZANE VESTI

Petak 08.04.2011. 07:30
Ништа чудно. Свим америчким председницима је отклоњен мозак.
Petak 08.04.2011. 08:36
Kada mu je Gadafi napisao u pismu da i pored svega "ostaješ naš sin" misleći na Afriku onda su mu operisali mozak da zaboravi da je Afrikanac. Nije zgodno, pretke su mu "demokrate" prodavale u roblje. Lepo ga je Silvio Berluskoni zezao da mu je malo crn za Havajca.
Petak 08.04.2011. 03:42
dok se u pozadini smeši Mišel, prva dama SAD.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online