Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 03.03.2011.
03:41
Beta A

Ubica Amerikanaca musliman rođen u Nemačkoj

Naoružani napadač osumnjičen za ubistvo dva pripadnika Ratnog vazduhoplovstva SAD na Frankfurtskom aerodromu je rođen u Nemačkoj, duboko je posvećen Islamu, i zaposlen je na aerodromu. To je sinoć javila agencija AP, pozivajući se na izjavu napadačevog ujaka.

U razgovoru za AP, obavljenom na Kosmetu, 70-godišnji Redžep Uka je rekao da se Arif Uka rodio i odrastao u Nemačkoj gde su se njegovi roditelji preselili pre oko 40 godina.

Nemačka policija na uviđaju
 


Ujak je rekao da je Arif duboki muslimanski vernik, i da mu je deda bio imam u selu Žabar, kod Kosovske Mitrovice.

AP je razgovarao i sa Muratom Ukom koji se predstavio kao otac napadača i rekao da zna samo to da se njegov sin Arif juče nije pojavio na poslu.


Aerodrom Frankfurt je odbio da potvrdi ili demantuje da je osumnjičeni njegov zaposleni.
 

Komanda Ratnog vazduhoplovstva SAD za Evropu je potvrdila da su dvojica pripadnika tih snaga poginula u oružanom napadu na aerodromu u Frankfurtu, a dvojica su ranjena, javile su agencije.


Napad je izvršio 21-godišnji Arif Uka sa Kosmeta koji je priveden, javila je nemačka agencija DPA.


Nemačka policija je saopštila da je napad izveden na autobus američkog vojnog osoblja na Terminalu 2 aerodroma u Frankfurtu. Poginuli su vozač autobusa i jedan putnik, treća osoba je teško ranjena, a četvrta lakše.


Američke vazduhoplovne snage u Velikoj Britaniji su saopštile da su poginuli i povređeni vojnici bili iz baze Lakenhit na istoku Engleske.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.03.2011. 03:59
Ako je stvarno radio na aerodromu to je delo propagande koju su Nemci prihvatili zdravo za gotovo, muslimani,pogotovo sa kosovskim poreklom su dobricine ,iadnici,demokrate,zrtve od srpskih zlocinaca.Delo,konac krasi.
Četvrtak 03.03.2011. 09:03
Ma neka se samo ubijaju izmedju sebe,nije mi zao ni jednih ni drugih,ma ko je sta uradio za poklane i iskasapljene Srbe niko nista da kaze, a sad kad su Amerikanci nastradali jao ceo svet u soku i osudjuje i tuguje,ma bas me briga!
Četvrtak 03.03.2011. 10:46
Pentagon je sramota da prizna da ih muslići drže na oku pa ubacuju priču o putnicima iz baze u Britaniji, što nije tačno. Radi se o američkim pilotima koji su doleteli civilnim avionom preko Atlantika u civilnim odelima. Dočekao ih je autobus iz baze u Ramštatu a onda im je Arid ubio vojnika iz obezbeđenja pred autobusom i vozača pa polio po autobusu. Junaci su u šoku odvedeni kod psihologa kada je nemačka policija savladala napadača. Znači, znalo se kojim avionom dolaze, ko ih i gde čeka, nije se radilo o nasumičnom činu. Proba je uspela i sada je na redu glavni udar, samo ako pipnu Libiju. Ovo im je veći šamar nego "dong feng" da zvekne u "Enterprajz".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online