Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 17.02.2011.
14:09 >> 14:36h
Beta A

Šta sve ima Roman Abramovič?

Ruski oligarh Roman Abramovič prijavio je svoju imovinu, prvi put posle više od deset godina, otkrivajući da poseduje 16 imanja, sedam automobila, 22 bankovna računa, šest kompanija i fudbalski klub iz Londona "Čelsi".

Pored svega ovoga Abramovič ima i nekoliko jahti, dve bivše žene, jednu (zvaničnu) devojku i četvoro dece

Abramovič je imovinu prijavio u sklopu kampanje za reizbor gubernera regiona Čukotka. Objavljivanje imovine deo je kampanje predsednika Dmitrija Medvedeva za borbu protiv korupcije pošto svi političari takođe moraju da prijave svoja vlasništva.

U Abramovičevoj prijavi navedeno je sedam imanja u Velikoj Britaniji, dva u SAD, tri u Francuskoj i četiri u Rusiji. Samo zamak u Francuskoj vredan je skoro četvrt milijarde evra. Međutim, ovo nije sva Abramovičeva imovina jer se pretpostavlja da dobar deo, koji je javnosti nepoznat, nije ni prijavio.

Abramovičeva industrijsko-poslovna imperija procenjena je na 11 milijardi funti, čime je on peti na listi magazina "Fajnens" po bogatstvu u Rusiji.

Analitičari navode da je Abramovičeva odluka da se i dalje kandiduje za gubernera Čukotke motivisana željom da Kremlju pokaže da i dalje ulaže u zemlju koja mu je omogućila tako veliko bogatstvo.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 17.02.2011. 14:28
Šta sve ima Roman Abramovič? Боље да сте ставили а шта нема! Захваљујући сопственој виспрености, прихватио је Путинов ултиматум и постао његов тајкун! Један од услова је и губернија тамо негде код Камчатке!
Četvrtak 17.02.2011. 14:32
Sve je to lepo ali Jesa nemoze u Rusiju, posto mu Sibir negine ja mu nebi zeleo biti u njegovoj "kozi" posto: "Lija lija pa dolija" bolje je posteno i skromno. Na nacin kako je on stekao te tolike milione a to se zna - maznjavao je za vreme "balavog Jelcina" a Jelcin nije mogao nista jer je stalno bio pijan ili pod drogom a Klinton se ismijavao sa njim pokazujuci svetu koliko ga je cenio. Pokradene svetske bilione koje su njegova braca pokrali po celom svetu dans se odrazava u svim zemljama sveta koje su dozvolile MMF-u da ih i dalje pljacka.
Četvrtak 17.02.2011. 15:58
Abramovičeva odluka da se kandiduje za gubernatora Čukotke je motivisana pre svega zalihama polonijuma u trezoru FSB. Ima on ekonomski zadatak da se sve praši i to već godinama.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online