Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 21.10.2010.
15:24
Alo rs A

Maja Žeželj se bori za život!

Maja Žeželj (45), poznata voditeljka "Dnevnika“ na Radio-televiziji Srbije, nalazi se na intenzivnoj nezi Urgentnog centra nakon što je u subotu kolabirala na poslu.

 
Voditeljka u teškom stanju

Kako saznaje list "Alo", Maja je u veoma teškom stanju, a lekari pokušavaju da shvate zbog čega već pet dana ima temperaturu višu od 40 stepeni.


Posle iznenadnog kolapsa u zgradi televizije, poznata spikerka hitno je prebačena u Urgentni centar, gde je i dalje na opsežnim ispitivanjima.

Izvor lista "Alo“ otkriva da je Maja svesna i komunikativna, ali da ima izrazito visoku telesnu temperaturu, koju lekari nikako ne mogu da objasne.


- Ona je sada premeštena sa opšte intenzivne nege na šok B odeljenje i ima konstantnu temperaturu od 40-41 stepena. Odmah po prijemu joj je urađena kompletna dijagnostika: skener, ultrazvuk, analize krvi... Međutim, i dalje nije utvrđen uzrok ovako loše kliničke slike. Maja samostalno diše, nije intubirana, ali koristi masku sa kiseonikom - otkriva izvor lista "Alo" u ovoj zdravstvenoj ustanovi.


Kolege u RTS-u već danima sa zebnjom čekaju vesti iz Urgentnog centra.


- U subotu je radila „Dnevnik“, završila sa poslom i krenula kući. Naglo joj je pozlilo. Onesvestila se i svi smo bili u šoku jer se nije žalila ni na kakve tegobe. Samo sat vremena pre toga je čitala vesti - ispričao je za "Alo“ Majin kolega sa RTS-a.


Dva meseca u šok-sobi


Voditeljka „Dnevnika 2“ je i pre 20 godina preživljavala tešku dramu u šok-sobi, gde je provela čak dva meseca posle ozbiljne saobraćajne nesreće. Tada joj je odstranjena slezina, a zbog komplikovanih povreda rebara i nogu ponovo je učila da hoda.

Maja je zaštitno lice „Dnevnika“ od jeseni 2005, kada je u prilično bombastičnom transferu napustila jato Televizije B92 i pojačala ekipu koju je tada u RTS-u već okupio generalni direktor Aleksandar Tijanić. U međuvremenu je postala i dvostruka mama. Sa Ivanom Stankovićem (55), direktorom agencije „Komunis“, ima ćerku Lenu i sina Marijana. Bukvalno dan pred drugi porođaj ova energična spikerka uspela je i da diplomira na Fakultetu za medije i komunikacije.


Iza sebe ima brak sa Draganom Marinkovićem, koji se okončao u vreme kada je počinjao njen spikerski uspon na BK TV. Radila je i na TV „Politika“ i „Trećem kanalu“, a kada je nije bilo na malim ekranima, Maja se bavila telesnim vežbama, prevodima i obukom spikera lokalnih televizija po Srbiji.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online