Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 16.09.2010.
11:59
Alo A

Srpski doktor leči homoseksualnost!

Dok se Srbija uveliko priprema za "Povorku ponosa“, direktor Instituta za prirodnu medicinu dr Miroljub Petrović, koji je prošle godine otvorio prvi centar za lečenje homoseksualizma kod nas, uveliko privodi kraju radove na prvoj klinici tog tipa u Srbiji!

Pokušava da leči homoseksualnost: Miroljub Petrović
 


Petrović za "Alo!“ kaže da mu se za godinu dana, koliko centar postoji, za pomoć obratilo dvadesetak ljudi.

Azdejković: Gledamo porniće, tu nema nasilja!

 

Predrag Azdejković, predsednik gej-lezbijskog info centra, smatra da stručnjaci poput Petrovića spadaju u istu grupu sa vračarama i nadrilekarima.
"Ma to je onaj geolog koji hoće da nas 'leči'... Setio se kako da gej ljudima i njihovim roditeljima iz malih sredina, u kojima je homoseksualnost ogroman problem, otme pare", oštro je kritikovao Azdejković.

Za savet Petrovića homoseksualcima da gledaju emisije i čitaju knjige u kojima nema nasilja i drugog bludnog sadržaja, Azdejković uz gromoglasan smeh odgovara:
"Pa mi gledamo porniće po ceo dan, a tu nema nasilja, već samo ljubavi!"

"Postoji više nivoa u lečenju homoseksualizma. Prvi je informativni. Pokušavamo da objasnimo pacijentima da se polni poriv svesno podstiče ili ne podstiče u umu i da polni odnos nije fiziološka potreba. Jak gej lobi i nezdravo okruženje uče nas da je birati partnere istog pola prirodno, a pojedinci gladni ljubavi i zbunjeni pogrešnim vrednostima, ne znajući za nešto bolje, upuštaju se u takve odnose", objašnjava Petrović.


Po njemu, homoseksualizam je težak psihijatrijski poremećaj koji se javlja kao posledica lošeg vaspitanja, nezdravog života, kao i zbog upotrebe narkotika.

"Da bi se očistio duh, potrebno je prvo očistiti telo. Nekvalitetna ishrana, korišćenje cigareta i alkohola uzročnici su skoro svih bolesti modernog društva, pa zato naše pacijente učimo da pripremaju zdravu hranu. Savetujemo ih da gledaju emisije i čitaju knjige u kojima nema nasilja i drugog destruktivnog sadržaja. Za izlečenje je potrebno promeniti način života i razmišljanja, ceo sistem vrednosti", navodi Petrović.

On napominje da je „činjenica da je gej populacija postala žrtva jednog globalnog sistema koji uništava ljudsku vrstu“.


"Najstravičnija seksualna zlostavljanja i ubistva predstavljaju neizbežan deo životnog stila u koji su uvučeni pripadnici ove populacije. Za razliku od drugih sredina, gde se ubistva odvijaju na predvidljiv način, u homoseksualnim sredinama su ubistva praćena kasapljenjem i iživljavanjem najgore vrste, što svedoči o kakvoj se bolesti radi. Učestvovanje u bizarnim seksualnim ritualima, kao i dominantno mesto u proslavljanju monstruoznih praznika kao što je Noć veštica, samo su neki od primera manipulacije ovim ljudima", smatra Petrović, čija se klinika uveliko gradi na Fruškoj gori.


"Svrha osnivanja našeg centra je da pruži ruku osobama koje su upale u okove teške bolesti homoseksualizma. Verujemo da među žrtvama ove bolesti ima mnogo onih koji žele da je pobede", zaključuje Petrović.

Petak 17.09.2010. 15:20
"Pa mi gledamo porniće po ceo dan, a tu nema nasilja, već samo ljubavi!" ... Kakav covjek, smije se sam svojoj gluposti. U kojem to pornicu ima ljubavi? U pornicu nema nista do zivotinjskog nagona, a taj kod zivotinja sluzi samo za razmnozavanje. Sve podrske dr. Petrovicu!!!
Petak 17.09.2010. 11:19
kako je ovaj mogao da dobije dozvolu da otvori kliniku,zar vlast ne tvrdi da je homoseksualizam različitost a ne bolest?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online