Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 17.08.2010.
15:19
Press A

Skočio s Brankovog mosta da zadivi devojke

Muškurac od oko 30 godina skočio je juče ujutru sa Brankovog mosta u Savu kako bi se napravio važan pred devojkama koje su u tom trenutku prolazile preko mosta. Posle ove egzibicije u policiji su rekli da je protiv mladića podneta prijava za remećenje javnog reda i mira, ali nisu želeli da otkriju njegov identitet.

Brankov most iznad splavova

Skok sa Brankovog mosta izazvao je paniku u policiji i i Hitnoj pomoći jer se verovalo da se radi o samoubici. Doktorka Nada Macura iz Hitne pomoći primila je telefonski poziv da se jedan mladić sprema da skoči s mosta.


"Poziv je bio u 5.01 sati. Dve devojke koje su zvale smejale su se dok su prijavljivale. Rekle su da je mladić nasred Brankovog mosta skinuo odeću i složio je na ogradu. U prvom trenutku, pomislila sam da se neko šali. Devojke su sve vreme bile na vezi i samo su rekle: 'Skočio je'", kaže doktorka Macura, i dodaje:
"Malo posle toga rekle su: 'Izronio je, pliva prema obali.' Naša ekipa je odmah krenula i stigla je na most kada i patrola policije koju sam pozvala. Kako su mi kolege koje su intervenisale ispričale, mladić nije imao nikakve povrede.

Doktorka Macura nam je objasnila da mladić posle skoka nije prevezen u bolnicu.

"On je objasnio da je sportista i da je trenirao skokove u vodu i da je hteo još jednom da skoči, ali su ga u tome sprečili policajci", rekla je doktorka Macura.


Očevici ovog događaja kažu da je mladić hteo da se pokaže pred devojkama kako skače u vodu.


"Vraćali smo se ujutru sa splavova preko mosta. Videli smo u daljini mladića koji se skinuo i skočio u vodu. U njegovoj blizini bile su dve devojke. Svi smo se šokirali i uplašili. Onaj ko skoči u Savu uglavnom se udavi ukoliko na vreme ne dođe policija. Međutim, po načinu na koji je skočio odmah smo pomislili da nije samoubica. Videlo sa de je verovatno ranije vežbao ili trenirao skokove u vodu. On je brzo izronio i doplivao do obale. Posle smo čuli da je ponovo hteo da skoči, ali ga je sprečila policija", pričaju svedoci.


Ova egzibicija nije prvi slučaj na Brankovom mostu. U prošlosti bilo je više slučajeva da pripiti mladići vraćajući se sa splavova skoče sa mosta u reku, smatrajući to dobrom zabavom. Svi oni su kada doplivaju do obale po nalogu policije bili upućivani kolima Hitne pomoći u Neuropsihijatrijsku kliniku "Dr Laza Lazarević".  

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online