Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 12.09.2018.
08:04 >> 13:53h
rs.n1info.com A

Aerodrom "Nikola Tesla" otvoren, uklonjen egipatski avion

Na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu jutros u 4:11 časova došlo je do incidenta prilikom sletanja aviona B737 800 kompanije "EgyptAir" na kojem su se blokirali točkovi glavnog stajnog trapa i zapalile sve četiri gume. Nije bilo povređenih. Aerodrom je bio privremeno zatvoren.

youtube.com/TV Prva
Avion "EgyptAir" na aerodromu "Nikola Tesla"

Vršilac dužnosti direktora aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević izjavio je na konferenciji za novinare da je avion izguran sa poletno-sletne piste. Dodao je da je pista očišćena i da nije oštećena.

Portparol avio kompanije Er Srbija Nikola Vukomanović izjavio je da je sedam aviona te aviokompanije jutros preusmereno na aerodrome u regionu, dok je odloženo ili otkazano 15 letova sa beogradskog aerodroma koji je privremeno zatvoren.

Vukomanović je kazao da su četiri aviona sletela u Niš, jedan u Temišvar, jedan u Sofiju i jedan u Zagreb i da nema informaciju kada će aerodrom biti odblokiran, ali da kompanija zajedno sa aerodromom pokušava da reši problem.

Nezvanično, avion kompanije "EgyptAir " oštetio i pistu aerodroma kada je sleteo s puknutom gumom jutros oko četiri sata. Ceo aerodrom je tako ostao blokiran, a svi letovi koji je trebalo da se realizuju jutros otkazani su najmanje za dva sata. Kako javlja reporter TV Prve, aerodrom "NIkola Tesla" pun je putnika koji su nervozni.

Isti slučaj je i sa planiranim sletanjima na beogradski aerodrom, a do sada su svi avioni koji je trebalo da slete na "Nikolu Teslu" preusmereni na druge aerodromu u okolini, odnosno u drugim državama. Jedan od tih aviona je i onaj koji se vraćao iz Hurgade, a u kom je ekipa TV Prve, i koji je preusmeren na aerodromu. 

youtube.com/TV Prva
 

Avion je pun dece, kaže novinar TV Prve koji se nalazi u tom avionu, budući da su se ljudi vraćali sa letovanja. Njima nije data informacija kada bi mogli da polete za Beograd. 

Prema saopštenju aerodroma "Nikola Tesla", precizira se da je avion tipa "boing 737-800" egipatske kompanije "EgyptAir" koji je, bez putnika, sleteo u 04.11 časova na beogradski aerodrom, ostao je na poletno-sletnoj stazi usled tehničkih problema.

Avionu su se blokirali točkovi glavnog stajnog trapa i zapalile sve četiri gume. Dodaje da će aerodrom biti zatvoren barem nekoliko sati. Za N1 nezvanično je rečeno da postoji mogućnost da se odlože svi letovi planirani za danas. Neki letovi preusmereni su na aerodrom u Nišu ili aerodrome u regionu.  

youtube.com/TV Prva
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online