Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 22.10.2017.
08:10 >> 22:05h
J. L. Petković - Vesti A

Završeni izbori na Kosovu - Trijumf Srpske liste

Izborni dan na Kosovu je protekao mirno. Najveći odziv Srba na birališta je bio u Klokotu i Partešu, a najmanji u severnom delu Kosovske Mitrovice i Gračanici. "Građanima u Kosovskoj Mitrovici potrebno je sveopšte upristojenje života", kaže Tatjana Lazarević, urednica portala Kossev.info iz Kosovske Mitrovice. "Građani žele mir, posao i da budu plaćeni za svoj rad", ističe Sanja Sovrlić, urednik RTV Mir u Leposaviću. Da li će političari ispuniti očekivanja građana, videće se uskoro.

Vesti
Zajedno na glasanje u Mitrovici

22:04 - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Srpskoj listi pobedu na lokalnim izborima na Kosmetu. 

- Hoću samo da vas pozdravim sve, da vam čestitam na ogromnom uspehu, da kažem da je naš narod na Kosovu i Metohiji još jednom pokazao da ume da se bori i za svoj opstanak, ali i za svoju zemlju Srbiju, da ume da se bori kada je najteže, kada je pritisnut i spolja i na sve druge moguće načine - rekao je Vučić u svom telefonskom obraćanju prisutnima. (Više na ovom linku) 

21:32 - Srpska lista proglasila je pobedu na lokalnim izborima u svim opštinama sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji. (Više na ovom linku) 

21:16 - Slavlje u Mitrovici: Pobeda Srpske liste je pobeda Srbije, rekao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić koji se medijima obratio ispred prostorija Srpske napredne stranke u Severnoj Mitrovici, gde Srpska lista slavi pobedu koju su, prema preliminarnim podacima sa danas održanih lokalnih kosovskih izbora, proglasili večeras.

21:11 - Izborni štab Srpske liste saopštio je da je ubedljivu pobedu za gradonačelnika Zvečana odneo Vučina Janković.

21:09 - Prema podatcima Izbornоg štaba Srpske liste do 19 sati na biralištima na Kosovu i Metohiji izašlo je u Leposaviću 8.015 - 45,16 odsto, Kosovskoj Mitrovici 8.397 - 38,52 odsto, Zubinom Potoku 3.947- 40,49 odsto, Zvečanu 4.305 - 47,47 odsto, Gračanici 8.475 - 40,05 odsto, Štrpcu 7.684 - 55,76 odsto, Klokotu 2. 366- 63,23 odsto, a u Partešu je glasalo 2.650 osoba sa pravom glasa ili 56,46 odsto, Ranilugu 3.080 - 55,22odsto, Novom Brdu 5.300 - 53,82 odsto.

20:23 - Prema prvim informacijama iz izbornog štaba Srpske liste, Goran Rakić, lider te liste i kandidat za gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice, odneo je pobedu na današnjim lokalnim izborima. 

19:10 - Na severu je najveća izlaznost bila u Zubinom Potoku 47,28 odsto i Leposaviću 47,27 odsto, a južno od Ibra u Klokotu 61,92 odsto i Partešu 56,46 odsto, pokazuju poslednji podaci CIK-a. U Štrpcu je odziv birača bio 55,71 procenata, u Novom Brdu 55,70 odsto, a u Ranilugu 55,16 procenata. U Zvečanu je odziv birača bio 46,24 procenata, u Severnoj Mitrovici 37,94 procenata, a u Gračanici 40,08 pokazuju poslednji ažurirani podaci CIK- a.

19:00 - Završeni izbori na Kosovu. Biračka mesta su zatvorena u 19 časova. Izlaznost je bila blizu 44 odsto.

18:45 - Na današnjim izborima Srbi su mogli da glasaju sa srpskim ličnim kartama, međutim to izgleda nije bio slučaj u opštini Mušutište u Suvoj Reci gde je zbog srpskih dokumenta došlo do incidenta nakon koga je uhapšen glasač. Prema rečima portparola za region Prizrena Hazira Beriše, jedan Albanac je "došao pijan na biračko mesto u centru Mušutišta i tražio da glasa sa ličnom kartom Srbije. 

- Kada mu član biračkog odbora to nije dozvolio, on ga je fizički napao. Uhapšen je nakon policijske intervencije - rekao je Beriša za prištinske medije. 

18:30 - Dvojica članova biračkog odbora u Klokotu puštena su nakon što ih je jutros privela kosovska policija. Kako su "Vesti" jutros javile, predsedavajući na tom biračkom mestu i član biračkog odbora, jedan član Srpske liste, a drugi GI Klokot - Vrbovac, privdeni su nakon što je srušena biračka kutija. 

18:10 - Najveća izlaznost na severu je u Kosovskoj Mitrovici, a južno od Ibra u Klokotu, pokazuju poslednji podaci CIK-a. U Štrpcu je izlaznost 40,65 procenata, u Partešu 39,03 odsto, u Ranilugu 37,76 odsto, u Novom Brdu 37,45, u Leposaviću 33,28 procenata, u Zvečanu 32,61, u Zubinom Potok 27,24 i Gračanici 23,68 odsto.  

17:50 - Sovrlić za "Vesti": Teško je naći adekvatnu reč za kampanju na severu Kosova. Malo je reći da je kampanja bila prljava. Favorizovanje Srpske liste i neprimerena saopštenja iz ove političke organizacije, ali i Kancelarije za Kosovo i Metohiju su stvari koje su obeležile kampanju, kaže za "Vesti" Sanja Sovrlić, urednik RTV Mir u Leposaviću. (Više na ovom linku) 

17:20 - Janjić za "Vesti" - Izbori su poslednja opomena predsedniku Vučiću da počne da vodi nacionalnu, a ne partijsku politiku prema Srbima na KiM. Na severu je poruka: porazite sve koji nisu u Srpskoj listi, a kada vidimo ko je tamo, to znači ojačajte moć onih koji uglavom žive u Beogradu, a imaju svoje biznise i političke karijere na Kosovu. (Više na ovom linku)

17:00 - Jarinje - Saobraćaj na putu Mitrovica - Raška na prelazu Jarinje je normalizovan.

- Specijalne jedinice kosovske policije su najpre u autobusu kragujevačkih tablica koji je prevozio raseljena lica pronašli dva sumnjiva paketa, a nakon toga deaktivirali dve ručne bombe i dva električna detonarota. Privedena su tri lica i zadržana u policijskoj stanici u Severnoj Mitrovici radi dalje istrage - izjavio je komandir kosovske policije za region Sever Željko Bojić za RTK2.

16:55 - Peterle: Postupci se poštuju i imamo informacije samo da je bilo nekih tehničkih problema - kazao je šef posmatračke misije EU Alojz Peterle istakavši da posmatrači te misije izveštavaju da se na Kosovu izborni proces odvija bez problema.

16:50 - Spirić: Kandidat Srpske liste za odbornika u Kosovskoj Mitrovici Aleksandar Spirić smatra da su ovi izbori veoma važni i jako bitni za srpski narod. On ističe da je najvažnije da se pokaže trajna i neraskidiva veza sa Srbijom. Takođe je istakao da je bitno da sve protekne mirno i bez incidenata. 

16:40 - Srpka lista: Akcije Prištine na administrativnim prelazima su očigledan su pokušaj da se interno raseljena lica spreče da glasaju na KiM. Ovim Priština pruža direktnu podršku onim 'kvazisrpskim' strankama kojima ne odgovara da se interno raseljena lica, koristeći svoje pravo, izjasne za čvrste instucionalne veze Srba sa KiM sa državom Srbijom - saopštila je ta stranka. 

16:20 - Todosijević: Ministar lokalne samouprave u kosovskoj vladi Ivan Todosijević očekuje da će Srb idati poverenje ljudima koji će nastaviti sa očuvanjem državne politike Srbije. 

- Očekujem da će naši građani biti izuzetno složni, jer samo od naše današnje sloge zavisi opstanak i opstanak srskog naroda na prostoru KiM - rekao je on.

15:50 - Šabović: Glasanje na lokalnim izborima u četiri opštine na severu Kosova i Metohije za sada protiče mirno i regularno, bez incidenata, izjavio je portparol Misije OEBS-a na Kosovu Senad Šabović. 

15:40 - Gračanica - Nakon jutrošnjih incidenata, u popodnevnim časovima izbori protiču mirno. 

Vesti
Na biralištima u Gračanici mirno

15:30 - Na severu je do 15 časova najveća izlaznost u Leposaviću (35,19 odsto), a južno od Ibra u Klokotu (45,38 procenata), pokazuju podaci CIK-a. U severnom delu Mitrovice je izašlo 28,79 odsto građana, u Zubinom Potoku - 28,36, a u Zvečanu - 32,61. U Novom Brdu na birališta je izašlo 37,45 procenata, u Gračanici 24,95 odsto glasača, u Štrpcu - 40,65, u Partešu - 39,03, a u Ranilugu - 37,76. 

15:20 - Jarinje - Dve ručne bombe i dva električna detonatora pronađena su u autobusu koji je zaustavljen na prelazu Jarinje, a koji prevozi raseljena lica do glasačkih mesta. Vozač i vođa puta su zadržani.

- EOD tim je bombe deaktivirao, prelaz je zatvoren i uskoro se očekuje normalizacija saobraćaja, izjavo je zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti za portal Kossev.

15:00 - Tatjana Lazarević za “Vesti” - Ovo je bila još jedna brutalna kampanja sa direktnim verbalnim i fizičkim nasiljem, pre svega usmerenim protiv onih kojhi se nisu deklarisali Srpskom listom. Izbori ni fer, ni demokratski. (Više pročitajte na ovom linku)

14:20 - Glasanje u Gotovuši na lokalnim izborima protiče u najboljem redu, bez ikakvih nepravilnosti.Primetna je velika izlaznost Gotovušana na dva izborna mesta u OS "Rajko Uroševic". Pravo glasa ima oko 1000 meštana ove Šarplaninske varošice, Gotovusa-info za "Vesti-online". 

13:50 - Oliver Ivanović: Na spisku moji pokojni roditelji, a nema mog sina. “Vesti” su dobile nekoliko pritužbi građana da su na biračkim spiskovima preminuli članovi njihovih porodica. (Više na ovom linku)

13:40 - Građani: Političari gori od Jehovinih svedoka. Maksimović: Razlika je u tome što Jehovinim svedocima možeš da zatvoriš vrata i da ne razmišljaš o posledicama. Jakšić: Sve ovo je ličilo na Severnu Koreju. (Više na ovom linku) 

13:15 - Kosovska Mitrovica - Specijalna predstavnica EU na Kosovu Natalija Apostolova pozvala je građane da glasaju. 

- Vrlo je važno ko će biti gradonačelnici i lokalna vlast, jer će oni rešavati i odlučivati o važnim pitanjima za građane, poručila je Apostolova.

13:00 - Jarinje - Autobus kragujevačkih tablica, sa 57 putnika - raseljenima koji je trebalo da glasaju na Kosovu - zaustavljen je na Jarinju oko podneva zbog sumnje da se u njemu nalazi eksplozivna naprava, potvrdio je zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti, prenosi Kossev.

12: 30 - Leposavić (Sočanica) - Čitateljka "Vesti" kaže da se na glasačkom spisku nalazi i njen pokojni deda i sumnja da bi neko mogao da to zloupotrebi.

- Dok sam glasala nije bilo potpisa gde je njegovo ime, međutim, čim sam izašla, sa biračkog mesta me je zvao gospodin da pita da se vratim i da glasam za dedu. Odbila sam. Besna sam i iznervirana - kaže za "Vesti" Ivanka Novičić. Našem listu je dostavila umrlicu, koju uz njenu dozvolu objavljujemo.

Ivanka Novičić
Preminuli na biračkim spiskovima

12:05 - Prema preliminarnim podacima Centralne izborne komisije do 11 časova je na kosovskim izborima glasalo 10,37 odsto glasača. Među srpskim opštinama na severu, najveća izlaznost je u Leposaviću (19.41 procenata), a najmanja u Zubinom Potoku (9,97 odsto).

11:50 - Ničić za "Vesti" -  Sluđenost, strah i beznađe - Srbi na Kosovu su "potrošili" svoja očekivanja i jako su umorni od izbora. Prosto ne mogu da pohvataju ni ko im je šta obećao proteklih godina, niti šta od koga da očekuju. (Više na ovom linku

11: 20 - Štrpce - U OŠ Staja Marković glasa oko 4.000 glasača. "Najveća izlaznost se očekuje od 16 do 19 časova“, rekao je Zoran Krstičić, menadžer biračkog centra za RTK2. 

11:10 - Gračanica - Na biračkom mestu u Gračanici došlo je do nesporazuma između dva glasača romske nacionalnosti. Ne radi se o incidentu u vezi glasanja. Incident je izbio zbog ranije neraščišćenih računa - kaže Bratislav Trajković, komandir policije. Kako je još rekao, dve osobe su privedene, a jedna je zbog zdravstvenog stanja hospitalozvana u Domu zdravlja u Gračanici. 

11:00 - Klokot -  "Autobus pun glasača zaustavljen je na izlazu iz Bujanovca. Reč je o našim simpatizerima koji su želeli ga glasaju u Klokotu i Vrbovcu", tvrde za "Vesti" iz Aktivne građanske inicijative. 

Vesti
Slaviša Vujić glasa u Vrbovcu

10:40 - Slaviša Vujić, pevač narodne muzike, poznat kao kralj boema, izazvao je pravu pometnju na glasačkom mestu u Vrbovcu. Svi su želeli da se slikaju sa njim. Vlasnik hita "Ja srećnik nisam bio" došao je u rodni kraj da glasa iako ga je karijera već godinama unazad smestila u Beograd. U Vrbovcu i dalje ima kuću. 

10:30 - Zvečan - Izlaznost manja od 10 odsto - Do 10 sati od ukupno 9.069 birača na birališta je izašlo 775, javljaju "Vestima" iz štaba GI Za naš Zvečan. 

10: 25 - Prištinski mediji pišu da je Goran Rakić, predsednik Srpske liste i aktuelni gradonačelnik Kosovske Mitrovice prekršio izbornu tišinu jer je na konferenciji za medije pozvao građane da glasaju za Srpsku listu. 

10:20 - Izborni proces se odvija se bez problema uz manje nedostatke, saopštila je "Demokratija na delu" koja sa 3.000 posmatrača nadgleda lokalne izbore. 

10:01 - Lider GI SDP Oliver Ivanović glasao je u OŠ Sveti Sava u Kosovskoj Mitrovici. Na biračko mesto je došao u pratinji supruge i sina. 

Vesti
Oliver Ivanović glasa u Kosovskoj Mitrovici

10:00 - Gračanica - Policija je po drugi put intervenisala na biračkom mestu OŠ Kralj Milutin u Gračanici. Opet je došlo do svađe među građanima romske nacionalnosti, ali razlog nije poznat.

09:59 - Banjska -  Na glasačkom mestu u Banjskoj nema gužve, izlaznost je dobra, a posmatrači nemaju primedbe na regularnost glasanja. 

Vesti
U Banjskoj sve regularno

09:55 - Ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić očekuje da na lokalnim kosovskim izborima sve protekne u najboljem redu. On je pozvao Srbe na kosovu da uvećaju snagu Srpske liste, a samim tim uvećaju i snagu srpskog naroda u političkom smislu unutar kosovskih institucija.

09:45 - Hapšenje aktivista Srpske liste je pritisak i pokušaj da se Srbi zastraše. Važno je da i sada izađemo što masovnije, da izađemo u najvećem mogućem broju, da pokažemo da nas ima, izjavio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić za RTS. 

9:40 - Vrbovac - Na biračkom mestu u OŠ Marko Rajković u Vrbovcu glasanje protiče bez problema. Na ovom biračkom mestu građani se opredeljuju između četvorice kandidata za gradonačelnika.

Vesti
Glasanje u Vrbovcu

09:30 - GračanicaPolicija je intervenisala nakon što je došlo do fizičkog obračuna dvojice građana u na biračkom mestu u osnovnoj školi Kralj Milutin u Gračanici, saznaju "Vesti". Reč je o građanima romske nacionalnosti. Oni su prvo negodovali jer ih nema na biračkom spisku, a potom je u hodniku škole, nadomak biračkog mesta, usledio fizički obračun. Policija je uhapsila Harisa Berišu. Bilo je još građana koji su se žalili da ih ovoga puta nema na biračkim spiskovima.

09:20 - Klokot - Kosovska policija privela je dvojicu članova biračkih odbora u Klokotu. Kako "Vesti" saznaju jedan je član Srpske liste, a drugi GI Klokot - Vrbovac. 

09: 15 - Predsednik Izborne komisije za Severnu Mitrovicu Slobodan Dimitrijević izjavio je da su svi birački centri u Mitrovici jutros otvoreni na vreme, osim jednog u Suvom Dolu koje je otvoreno sa oko 45 minuta kašnjenja, prenosi Kontakt plus radio.

09:10 - Pasjane - Aktivistima Srpske liste Momčilu Janciću i Novici Šošiću određen je pritvor od 48 časova. Terete se za davanja i uzimanja mita u vezi sa izborima. Uhapšeni su u subotu uveče, nakon čega je oko 200 Srba protestovalo ispred lokalne policijske stanice. Hapšenja su usledila nakon što je RTK objavila snimak o navodnom dogovoru o kupovini glasova u toj opštini, međutim, koliko je poznato, njih dvojica se ne nalaze na tom snimku.

09:00 - Novo Brdo - Do devet časova na biračkim mestima u opštini Novo Brdo izašlo je više od 12 odsto upisanih birača, saznaje RTV Puls iz Šilova. U ovoj opštini glasa 1200 glasača. 

08:35 - Gradonačelnik severnog dela Kosovske Mitrovice Goran Rakić i predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica u sistemu Srbije Aleksandar Spirić među prvima su jutros glasali u Tehničkoj školi u Mitrovici. Na birališta su došli u pratnji svojih supruga, članova familije i velikoj broja aktivista Srpske liste i radnika u javnim preduzećima. Kako je to izledalo pogledajte na ovom linku:  

08:25 -  Sva biračka mesta na severu KiM su otvorena na vreme. S obzirom na tenzije koje su ovih dana bile, zabrinjava nas da je kraj birališta prisutna samo Kosovska policija, kažu za "Vesti" u štabu Dragiše Milovića u Zvečanu. 

08:10 - Marković za "Vesti" - Građani Gračanice žele da žive u normalnom okruženju, bez straha i da imaju sredstava da normalno odgajaju decu. Očekuju ravnopravnost u svakom pogledu, a od ovih izbora očekuju značajno poboljšanje standarda življenja (Više na ovom linku)

07:50 - Jablanović za "Vesti" - Očekujem ubedljivu pobedu autentičnih partija Srba koji žive na KiM, a ne Srba koji na temi Kosova grade svoje političke karijere igrajući se sa sudbinom naroda koji je preživeo sve u Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu i Leposaviću, Klokotu i Ranilugu. (Više na ovom linku)

07:30 - Nedeljković za "Vesti" - Očekujem promene u Leposaviću, Zvečanu i Mitrovici. Izbori protiču u strahu, obmanjivanju naroda, zastrašivanju i totalnom medijskom mraku. (Više na ovom linku)

07:10 - Za odbornike i gradonačelnike u 10 srpskih opština kaniduje se 17 srpskih lista. Tokom predizborne kampanje koja je trajala 30 dana direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marko Đurić, ministar odbrane Aleksandar Vulin i ministar spoljnih poslova Srbije i prvi potpredsednik srpske vlade, Ivica Dačić, pozvali su građane da daju glas Srpskoj listi. S druge strane, Opozicioni pokret Otadžbina i NP Dveri pozvali su na bojkot poručujući građanima da "ne daju legitimitet daljoj okupaciji Kosova i Metohije, odnosno formiranju nelegalnih organa tzv. države Kosovo na teritoriji Republike Srbije."

07:00 - Počinje glasanje na Kosovu. U 38 opština se biraju gradonačelnici i odbornici skupština opština. Pravo glasa ima oko 1,87 miliona glasača, a glasanje se odvija u 889 glasačkih centara, odnosno na 2.490 glasačkih mesta. Učestvuje 91 politički subjekt. Izbore će posmatrati oko 32.000 domaćih i stranih posmatrača, a uz posmatrače Centralne izborne komisije (CIK) i različitih organizacija, izbore na severu prati i više od 220 posmatrača OEBS-a. Tokom izbornog procesa u opštinama će dežurati 46 tužilaca.

Na ovim izborima učestvuje 17 srpskih lista koje su predložile kandidate za gradonačelnike u 10 opština sa većinski srpskim stanovništvom. Ovo su drugi takvi izbori koji se održavaju na severu KiM gde se očekuje veća izlaznost nego za prethodne lokalne izbore (2013-2014) kada je Beograd prvi put pozvao Srbe da na njih izađu okupljeni oko Srpske liste.

Najveća neizvesnost je upravo u Leposaviću gde su u trci aktuelni gradonačelnik Dragan Jablanović koji je prošli put pobedio kao kandidat Srpske, a danas se kandiduje ispred Partije kosovskih Srba, dok su mu protivkandidati Zoran Todić ispred Srpske liste i Nenad Radosavljević ispred GI Narodna pravda. Oči su uprte i u severni deo Kosovske Mitrovice gde su u trci dvojica kandidata srpske i dvojica albanske nacionalnosti.

Ispred Srpske liste je aktuelni gradonačelnik Goran Rakić, dok mu je najjači protivkandidat Oliver Ivanović ispred GI SDP. U trci su i Betim Osmani ispred AKR i Gondže Čauši ispred PDK. U Zvečanu je trka između aktuelnog gradonačelnika Vučine Jankovića (Srpska lista) i poslednjeg izabranog gradonačelnika u sistemu Srbije Dragiše Milovića (GI Za naš Zvečan). U Zubinom Potoku građani biraju između kandidata Srpske liste Stevana Vulovića i GI Za Zubin Potok Slaviše Biševca.

U Novom Brdu i Štrpcu kandidatima Srpske liste su protivkandidati iz partije kosovskih Albanaca. Srpsku listu u Novom Brdu predvodi aktuelni gradonačelnik Svetislav Ivanović, dok su mu protivkandidati Ramuš Mehmeti iz AKR, Bajruš Imeri iz LDK, Avudla Gaši iz AAK I Fadil Grbeši iz PDK. U Štrpcu na čelu Srpske liste je aktuelni gradonačelnik Bratislav Nikolić, a protivkandidati Jonuz Akmeti iz GI SPS i Fikrih Hasani iz PDK.

U najznačajnijoj srpskoj opštini centralnog Kosova, u Gračanici, građani biraju između Srđana Popovića (Srpska lista) i Aleksandra Čolića (GI Za novi početak).

U opštinama kosovskog pomoravlja je više kandidata. U Ranilugu birači se opredelju između Bojana Arsića iz Progresivne demokratske stranke, Ivana Dimića iz Napredne snage Kosova, Vladice Aritonovića iz Srpske liste i Bobana Jevtića iz GI SDP.  U Partešu dvojica kandidata, Dragan Petković (Srpska lista) i Nenad Cvetković (GI Narodna sloga).

U Klokotu birači se opredeljuju izmađu četvorice kandidata. Ispred Srpske liste je Strahinja Spasić, dok GI Klokot - Vrbovac predvodi Božidar Dejanović. Protivnkandidati su im iz GI SK Nehat Redžepi i NISMA Naser Šabani. Među kandidatima za gradonačelnike srpskih opština nema nijedne žene.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online