Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 18.09.2017.
16:16
Vesti A

Napad na novinarke iz realnog ugla: Neko ovde laže!

Kada se predsednik Srbije Aleksandar Vučić uključio u osudu nasilnika koji je nasrnuo na izveštače TV Pinka, obavestio je javnost da je povređene novinarke posetio u bolnici. Naveo je da je Gordana Uzelac dobila udarac "između brade i uha i da ima potres mozga, dok Mara Dragović ima naprsnuće rebra". Svako nasilje nad bilo kim je za osudu, ali zbog činjenice da je incident politički zloupotrebljen, Vesti-online su se potrudile da poslože kockice pomenutog incidenta. O nedoslednostima do kojih smo došli, prosudite sami.

youtube.com/Pink.rs
Gordana Uzelac posle napada ispred televizije Pink

Analizirajući snimak koji je TV Pink do besomučnosti vrtela na svojim kanalima, čini se da je predsednik nešto pobrkao. Naime, na snimku se vidi momenat kada jedan demonstrant u crnoj majici sa crvenom kragnom, zadaje ćušku u glavu novinarki Mari Dragović. Od tog udarca ona nije mogla da ima naprsnuće rebra! Jasan snimak o napadu na Gordanu Uzelac ne postoji.

printscreen

Puštene na kućno lečenje

Posle četiri dana provedena na posmatranju u Urgentnom centru, novinarke televizije Pink Gordana Uzelac i Mara Dragović puštene su na kućno lečenje.

Dnevni list Danas prethodno je pokušao da dobije informacije o zdravstvenom stanju novinarki, ali im je samo rečeno "da je u toku ispitivanje i opservacija, odnosno posmatranje".

Uverite se sami:

Obe novinarke, inače, bile su obučene u crno, ali je Mara Dragović bila u pantalonama, a Uzelac u suknji. Udarac između brade i uha, o kojem priča Vučić, dobila je ženska osoba u pantalonama, dakle, Dragović.

Interesantno je i to da na sajtu TV Pink objavljuju informaciju koja je kontradiktorna.

Tako se kaže da je uhapšen  "D.V. koji je na protestu pristalica Dveri ispred televizije Pink, kojem je prisustvovalo oko 250 ljudi fizički napao i udario novinarke TV Pink Gordanu Uzelac i Maru Dragović". Već u sledećem pasusu se navodi da je "na snimku televizije Pink zabeležen trenutak kada jedan od učesnika protesta napada i obara Gordanu Uzelac.

Zabeležen je i momenat kada se drugi učesnik protesta u trku zaleće ka novinarki Mari Dragović, ali ga je zaustavilo obezbeđenje televizije."

Prosta logika kaže, od udarca u glavu ne može da naprsne rebro, a jedan napadač ne može da se pojavljuje u dva tela, na istom prostoru i u malom vremenskom razmaku.

Ko je nesrećnik iz Guče?

Kako je objavio Glas Zapadne Srbije, D. V. (46) iz Guče, koji je izazvao incident na protestu u Beogradu, bio je u pripitom stanju i reagovao je u afektu. D. V. je pre tri godine ostao bez posla nakon propadanja Industrijskog kombinata u Guči. Živi sa majkom i jedini prihod ima je njena penzija. Oni koji ga poznaju kažu da se nikada nije sukobljavao i da nije pravio incidente, a jučerašnji događaj za mnoge je bio iznenađenje.

POVEZANE VESTI

Utorak 19.09.2017. 00:10
stvarno je sramota što na sve načine pokušavate da opravdate foxički napad na žene od strane ovog primitivca... "jadnik" je nezaposlen pa je normalno što se napio i u "afektu" iz "realnog ugla" tukao novinarke... stvarno odvratno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online