Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 23.06.2017.
15:00
b92.net A

Ceremonija zatvara ulice: Kako se vratiti s posla?

Svečana ceremonija povodom inauguracije predsednika Srbije počinje u 18h, a na pojedinim saobraćajnicama oko "Palate Srbija" doći će do izmena u saobraćaju. Na mnogim beogradskim ulicama primetan je pojačan saobraćaj, a trenutno je zatvorena ulica Kneza Miloša i sa nje se ne može uključiti na auto-put.

A. Čukić
Budite strpljivi i dobro se informišite o tome kuda prolaze linije GSP-a

Od 16 do 22 h za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, u oba smera, na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet. 

Za saobraćaj će biti zatvoren i Bulevar Mihajla Pupina, u oba smera, od Ušća do Ulice Trešnjin cvet, kao i od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle, saopštio je MUP. 

GSP Beograd je obavestio da će do imenana u periodu od 16 do 22 h doći na linijama 15, 84, 704, 706, 707, 16, 65, 72, 75, 77, 78, 83, 67, 71, 27Е, 35, 43, 60. 

Saobraćaj i linije gradskog prevoza iz pravca Brankovog mosta biće preusmerene na sledeću trasu: Bulevar Mihajla Pupina - Ulica Milentija Popovića - Bulevar Zorana Đinđića - Ulica Trešnjin cvet, odakle se vraćaju na redovne trase. 

Saobraćaj iz pravca Zemuna, ka centru grada, odvijaće se istom trasom. 

Linije 15, 84, 704, 706 i 707, po prelasku Brankovog mosta, skreću levo u Ulicu Milentija Popovića, a onda nastavljaju Bulevarom Zorana Đinđića, skreću desno u Bulevar umetnosti i nastavljaju dalje redovnim trasama. 

Autobusi na linijama 16, 65, 72, 75, 77, 78 i 83 će, takođe, u oba smera, posle skretanja u Ulicu Milentija Popovića saobraćati Bulevarom Zorana Đinđića sve do Omladinskih brigada, odnosno Opštine Novi Beograd i dalje nastaviti redovnim trasama. 

Menja se i pravac kretanja linija 67 i 71, koje će iz Bulevara Zorana Đinđića ući u Antifašističke borbe i dalje nastaviti redovnom trasom, odnosno Bulevarom Milutina Milankovića. 

Zbog zatvaranja Bulevara Nikole Tesle i Ušća, i vozila sa linija 27E, 35 i 43, u oba smera, po silasku sa Brankovog mosta, koristiće internu saobraćajnicu pored hotela "Hajat" i terminus Blok 20, kao početno i krajnje stajalište. 

Minibus sa linije 60 u smeru ka Toplani će saobraćati: Brankov most - Bulevar Mihajla Pupina – Milentija Popovića – interna saobraćajnica pored hotela Hajat - Vladimira Popovića - Zemunski put - Staro sajmište i dalje redovnom trasom, dok u smeru ka Zelenom vencu nema izmene. 

Ukidaju se stajališta: 

- "Šest kaplara", u ul. Ušće, u smeru ka Bloku 20, za linije 27E i 35;
- "Šest kaplara", "Palata Srbije", "Španskih boraca", "Blok 30", u Bulevaru Mihajla Pupina, u oba smera, za sve linije; 
- "GO Novi Beograd", u Bulevaru Mihajla Pupina, u smeru ka gradu, za sve linije;
- "Terminus Novi Beograd (Ušće)" i "Staro Sajmište" u smeru ka Kotežu za liniju 43;
- "Ušće" i "Palata Srbija", u Bulevaru Nikole Tesle, u oba smera, za linije 15 i 84; 

Na izmenjenim delovima trasa, vozila će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a.

S obzirom na to da se sve linije gradskog prevoza preusmeravaju na Bulevar Zorana Đinđića, mogu se očekivati zastoji. Izvesno je i da će saobraćajnice koje vode od Aerodroma do Palate Srbija tokom dana povremeno biti zatvarane. Pošto se i mnogi hoteli u kojima su zvanice odsele nalaze u centru grada, moguća je i povremena obustava saobraćaja na Brankovom mostu.

Zbog ovih izmena, pretpostavlja se da će se saobraćajni čepovi praviti u ulicama Milentija Popovića, Vladimira Popovića, na Brankovom mostu, na Zemunskom putu koji izlazi na Stari savski most, ali i na samom mostu, kao i u uličicama oko Starog sajmišta. 

Opcija da se izbegne gužva je izlazak na auto-put i prelaz preko mosta Gazela, ili Ulica Jurija Gagarina i prelaz preko Mosta na Adi. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online