Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 27.03.2017.
08:14
Vestionline A

"Pošaljimo Vučića u ćošak 2. aprila"

Kandidat za predsednika Saša Janković izjavio j da građani sami znaju šta je najbolje za njih i da treba da glasaju za sebe.

youtube.com/Aleksandar Vučić
Premijer Srbije Aleksandar Vučić

Srbija treba da bude zemlja kajmaka i rakije...

- Imamo sve što nam treba: dobre ljude, pamet, istoriju, prirodna bogatstva... ali imamo i one koji nam ne daju da isplivamo, koji prave probleme a onda se pretvaraju da ih rešavaju. Na nama je da ih stavimo na stranu - rekao je Saša Janković na tribini u Narodnom pozorištu u Užicu.

On je u prepunom Narodnom pozorištu poručio okupljenim Užičankama i Užičanima da "ne želi da im vređa inteligenciju, jer oni sami znaju šta je najbolje za njih".

- Srbija treba da bude zemlja kajmaka i rakije, ali i zemlja u kojoj se pišu autentični doktorati iz prava, ekonomije, medicine... Zemlja u kojoj u javnim preduzećima nisu zaposleni stranački kadrovi, već stručni ljudi, u kojoj se otkazom ne preti novinarima zbog iskazivanja mišljenja, u kojoj nezaposleni ne čekaju u redovima ispred stranačkih prostorija ne bi li dobili ugovor. Srbija treba da bude zemlja u kojoj ljudi napreduju zbog svog rada - poručio je Janković.

Vučić je prevršio svaku meru

Na tribini su govorili i novinar Srđan Škoro, kao i reditelj Kokan Mladenović.

- Kada bi u našem zakonodavstvu postojale kazne za vređanje zdravog razuma, Aleksandar Vučić bi dobio pet doživotnih robija. Ovo što on radi, šta govori i kako se ponaša, prevršilo je svaku meru! I nije dovoljno da ga učiteljica pošalje u ćošak, mi moramo da ga pošaljemo u ćošak! Prva prilika za to je 2. april - rekao je Škoro.

Reditelj Kokan Mladenović poručio je građanima Užica da su oni dokaz da slobodno Užice još uvek postoji i da će postojati dokle god postoje i slobodni građani.

- Nasuprot vama i nama, neke građane trpaju u autobuse, hrane ih sendvičima, pa oni na sramotu svoje građanske svesti, ili nesvesti, prolaze pored bilborda na kojima piše "AV, AV". Za razliku od njih, mi znamo šta je sloboda... sloboda od sile i laži. Sila je, na primer, kada srušite Savamalu i za to još uvek niko ne odgovara. Laž je kada neko govori o ekonomskom prosperitetu, a pre dva dana se ubije gladni radnik koji nije dobio dvadeset plata - naveo je Mladenović.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.03.2017. 08:57
Kakav ćošak ? Đubre se baca u kontejner i odvozi na deponiju za sva vremena . Verujem da će narod Vučića ubaciti u kontejner 2. aprila .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online