Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 23.03.2017.
11:06
Vestionline A

"Vučić fiktivnim glasovima sa Kosova hoće da pobedi na izborima"!

"Izgleda da Vučiću skupljanje 'kapilarnih' glasova ne ide dobro. Nema ih dovoljno za pobedu u prvom krugu. Zato je u sredu uveče na sednici RIK-a pribegao starom dobrom Miloševićevom metodu - obezbeđivanju fiktivnih glasova sa Kosova i Metohije. Pokušaće da namakne oko 60.000 glasova koliko procenjuje da mu nedostaje za pobedu u prvom krugu", navodi u saopštenju pokret Dosta je bilo.

Tanjug
Aleksandar Vučić - pobeda po svaku cenu

Koza će opet čuvati kupus...

"Na vampirskoj sednici Republičke izborne komisije, koja je počela u sredu u 22 sata i trajala do dva iza ponoći i na koju nisu bili pozvani novinari, predstavnici vladajuće koalicije u RIK-u izglasali su posebno Uputstvo o sprovođenju izbora za predsednika Republike na teritoriji Kosova i Metohije. Uputstvo praktično suspenduje kontrolu izbora na KiM. Burni protesti članova RIK iz redova opozicije nisu urodili plodom, nijedan njihov konstruktivan predlog nije prošao", dodaje se u saopštenju.

"Uputstvo predviđa da se, po zatvaranju birališta, džakovi sa glasačkim listićima transportuju van južne pokrajine i da se prebrojavanje glasova i utvrđivanje reuzltata obavlja u Vranju i Raškoj. Koza će, dakle, čuvati kupus, kao i na prethodnim izborima.

Izbori na Kosovu i Metohiji će se održavati potpuno drugačije nego u ostatku Srbije, što je protivustavno i protizakonito, i o čemu se Ustavni sud već dva puta negativno odredio, posle izbora 2014. i 2016. godine. To "legalistima" u SNS koaliciji očigledno ne smeta.

Vučiću će u krađi pomagati i Karić

Pravo glasa na teritoriji Kosova i Metohije, prema biračkom spisku, ima oko 106.000 glasača. Vučić računa da će u saradnji sa Ivicom Dačićem, Bogoljubom Karićem i ostalim koalicionim partnerima uspeti da namakne nedostajućih 50.000 do 60.000 fiktivnih glasova sa Kosova i Metohije ne bi li pobedio u prvom krugu. 

U Srbiji jednom treba da prestane krađa izbora preko fiktivnih glasova sa Kosova i Metohije. To je radio Milošević, sa čuvenih 114 odsto izlaznosti, to je na prošlim izborima radio i Vučić sa zapisnikom u kome kandidat za poslanika ni sam za sebe nije glasao!

Vučić 2. aprila neće osvojiti većinu i neće pobediti u provom krugu. U drugom krugu, on je gotov. Velika izlaznost pravi mu velike probleme. Zato, izađi i glasaj! TVOJA zemlja ili NjEGOVA država. Dosta je bilo!", zaključuje se u saopštenju pokreta.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 23.03.2017. 12:34
Av av pas ne može pobediti u prvom krugu i pored svih krađa koje je pripremio . U drugom krugu mi pobeujemo jer će to biti najobičniji referendum "on ili mi" i tu mi razbijamo bitangu .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online