Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 20.03.2017.
09:05
Tanjug, Vestionline A

Preletačević na RTS-u: I sad Vučić treba nešto da priča - ljubi ga čika

Predsednički kandidat Grupe građana "Ljubiša Preletačević Beli, Beli - samo jako" Luka Maksimović predstavio se na javnom servisu.

facebook.com/Ljubiša-Preletačević-Beli
Ljubi čika Beli: Slogan Ljubiše Preletačevića

Njegovo predstavljanje proteklo je u tonu kakvom je započeo kampanju - šaljivo i kao parodiju na politički sistem, piše Tanjug.

Maksimović je, u ulozi Preletačevića, u ranije snimljenom video-materijalu odgovarao na brojna pitanja svog saradnika iza kamere, pa se tako dotakao tema MMF-a, statusa Kosova i Metohije, finansiranja kampanje, zašto je ušao u politiku... 

Suština je da ću krasti, ali...

Njegova glavna poruka, kako je nekoliko puta ponovio, jeste da želi da se "ovajdi", odnosno da ima ličnu korist, ali, kako je naglasio, i da novac daje narodu, da bi, na taj način, ostao 50 godina na vlasti. 

- Ja gledam da imam svoj lični interes, ali da dam i narodu. Suština je da ću krasti, da ću se vajditi, ali i da ću dati narodu. Tako treba raditi i tako smo namireni i mi i oni - rekao je Preletačević. 

Ko da više love

Upitan da li je tačno da ga finansira američki biznismen Džordž Soroš, Preletačević je odgovori da su dobrodošli svi oni koji daju novac. 

- Ko da više love, taj je dobrodošao. Nebitno je ko finansira. Ko je spreman da uloži novac u nešto što je dobro, taj je dobrodošao - rekao je Preletačević. 

Kao Tito - bez sikiranja

On je dodao i da je dobar prijatelj sa predsednicima SAD i Rusije Donaldom Trampom i Vladimirom Putinom, i poručio da želi, kako je rekao, da bude kao nekadašnji predsednik SFRJ Josip Broz Tito, "da pomiri i istok i zapad" kako bi se širila ljubav, a ne deca slala u ratove. 

- Treba da izađete na izbore, jako je bitno. Dosta ste sedeli kući, ništa niste radili. Suština je da sada uradite nešto novo i bitno, izađite 2. aprila na izbore i zaokružite broj pet: Ljubiša Preletačević Beli. Ljubi čika, bez sikiranje - poručio je Preletačević građanima Srbije. 

Bela osovina

Preletačević, koji je kandidat Grupe građana "Ljubiša Preletačević Beli, Beli - Samo jako", kazao je da je problem ostalih predsedničkih kandidata što ga ne smatraju realnim, ističući da će uskoro shvatiti da je jako realan. 

Kada je reč o statusu južne srpske pokrajine, Preletačević je rekao da će da napravi "toliko bajnu i sjajnu priču" da će Kosovo, kako je rekao, samo poželeti da se vrati. 

- Izvolite, možete da se vratite, ne samo vi, već i Bugarska, Grčka... Od Mađarske do Grčke da se svi ujedinimo - rekao je Preletačević, nazivajući to "Belom osovinom". 

Sva lova je kod čike

Preletačević se dotakao i odnosa prema Međunarodnom monetarnom fondu i naglasio da ih treba izbaciti. 

- Ne znam ko to drži. Lepo "out", izlaziš iz zemlje, a sva lova kod "čike". Narod zna da je lova kod mene, treba ti nešto, dođeš kod mene, pitaš treba mi za to i to, ja iskeširam sve iz džepa, odem proverim da li si to uradio i lepo - rekao je Preletačević ističući da su banke i krediti nepotrebni, jer se na ovaj način gradi i vraća poverenje među ljude. 

Samo jako! Ave Beli!

Kandidat Grupe građana "Ljubiša Preletačević Beli, Beli - Samo jako" pozvao je građane na kraju svog termina na javnom servisu da izađu na izbore i da zaokruže broj pet, sa porukom "Ljubi čika, bez sikiranja". 

On je kasnije na Fejsbuku povodom svog predstavljanja objavio: 

"Večeras ste imali priliku da vidite kako se banalizuje politika. Ostavio sam vam 5 minuta tišine da razmislite malo o svemu, prevodioci nisu mogli da prevedu pa su se menjali, RTS se ogradio od ''neistine'', a voditeljki ništa jasno nije bilo. I sad Vučić treba nešto da priča ljubi ga čika. SAMO JAKO! AVE BELI ! 5 !"

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 20.03.2017. 22:10
Evo Belog,niste ga zaboravili.Pa baš lepo takav lik..........................
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online