Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
49
Nedelja 12.03.2017.
11:58
Vestionline A

"Uskoro će cela Srbija biti slobodna"

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković posetio je Paraćin u okviru kampanje za predsedničke izbore. Nakon zajedničke šetnje kroz paraćinske ulice i neposrednog razgovora o tekućim problemima sa kojima se Paraćinci i Paraćinke svakodnevno suočavaju, Janković se okupljenima obratio i sa Cvetnog trga.

Tanjug
Saša Janković

Vučićev režim ne može da se popravi, on mora da se promeni

- Mi smo danas u Paraćinu, u oazi slobode. Vi, Paraćinke i Paraćinci, znali ste da odbranite vaše pravo na slobodan život prošle godine, kao i svaki put pre toga u poslednjih 20 godina. Ono što ste toliko puta do sada uspeli, za 3 nedelje će uspeti i cela Srbija - poručio je Janković.

On je istakao da "Srbija ne može da bude zemlja bez institucija, privatan posed bratije na vlasti, a da o njenom međunarodnom položaju ne mogu odlučivati družine u tajnim pregovorima sa drugim družinama". Ona ne može biti prostor na kome se može iznajmiti najjeftiniji rad u Evropi, dodao je.

- Režim Aleksandra Vučića ne može se ni popravljati, ni reformisati. On se mora promeniti. Oni koji budu glasali za mene, neće imati veća prava od onih koji nisu glasali za mene. Želimo da pobedimo da bi Srbiji bilo bolje. Želimo Srbiju u kojoj će svi ići dignute glave. Vi ste građani, slobodni građani, veće i značajnije uloge od toga nemamo u životu - poručio je Janković.

Sram bilo Vučića!

Akademik Dušan Teodorović poručio je Paraćinkama i Paraćincima da Srbija zaslužuje predsednika koji nije kukavica, a da Aleksandar Vučić, predsednički kandidat, kukavički čuva svoju premijersku fotelju kako bi, ako izgubi izbore, ostao ziheraški premijer.

- Sram ga bilo. On kaže da ne sme prošlost da nadvlada. Prošlost su bratoubilački ratovi, prognani, ubijeni, ranjeni, silovane žene... to je Aleksandar Vučić, čovek koji je dvanaest godina bio generalni sekretar Srpske radikalne stranke, stranke koja u velikoj meri snosi odgovornost za ružnu ratnu prošlost - rekao je Teodorović.

POVEZANE VESTI

Nedelja 12.03.2017. 12:08
Саша Јанковић а зашто ти желиш србију у фашиистичку ЕУ . Пошто је ДС поред тебе онда знамо ко си и шта си и шта мислиш .
Nedelja 12.03.2017. 12:33
Da iza njega nije stao DS glasao bih za njega bez dileme ovako moram da razmislim jer su mi sveže uspomene na DS pljačkaše . Odgovor Čedi je veliki plus za Sašu Jankovića ali još uvek nije to dovoljno da bi sa sigurnošću rekao glasam za ovog čoveka . Protiv ovog av av av av psa sigurno ću glasati tu nema nikakve dileme .
Nedelja 12.03.2017. 12:43
Čemu brisanje komentara ? Ozbiljni komentatori su pobegli sa ovog portala baš zbog brisanja komentara i ne reagovanja administratora . VOL danas i one u vreme dok je urednik bio Slobodan Raičković su kao nebo i zemlja .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online