Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 23.02.2017.
11:26
D. Dekić - Vesti A

Duda Ivković sprema odgovor "najgoroj vlasti do sada"

Proslavljeni srpski košarkaški stručnjak Dušan Ivković navukao je na sebe gnev režima rečenicom izgovorenom na skupu podrške predsedničkom kandidatu Saši Jankoviću: "Ova vlast je najgora do sada". Jedan od najuspešnijih evropskih trenera svih vremena našao se na nišanu tabloida bliskog vlasti, koji je izneo optužbu da je Ivković u politiku ušao kada mu je odbijen zahtev za legalizaciju "nezakonito sagrađenog dvorca u Velikom Mokrom Lugu od 1.785 kvadrata, bazena od 271,8 kvadrata i golubarnika od 182,6 kvadrata".

A. Čukić
Zar nema pravo na mišljenje: Dušan Ivković

Dušan Ivković nije želeo da komentariše tvrdnje tabloida...

- Na putu sam za Atinu i o optužbama na moj račun obratiću se naciji po povratku u zemlju, odnosno za desetak dana - kratko je za "Vesti" rekao zaslužni trener.

Ivković je još na predizbornom skupu kazao da je satanizovan i kandidat kojeg je podržao, kao i da Janković nije podlegao pritiscima, a istakao da nema vremena za čekanje da se vlast raspadne.

- Građani, svi na izbore, imamo za koga da glasamo - poručio je Ivković.

Dušan - Duda Ivković je slavu stekao ne samo u Srbiji i Evropi, već i na drugim kontinentima. Sa Partizanom je 1979, osvojio triplu krunu, prvenstvo i Kup Jugoslavije i evropski Kup Radivoja Koraća. Šampion Evrope sa Olimpijakosom 1997. i 2012,  Evrokup osvojio sa AEK-om 2000. i Dinamom 2006, a prvenstvo Grčke sa PAOK-om 1992, Olimpijakosom 1997. i 2012 i ruskim CSKA 2003, 2004, 2005.

Kao selektor doneo niz medalja svojoj zemlji, ukupno četiri zlatne i dve srebrne sa reprezentacijama SFRJ, SRJ i Srbije, sa Olimpijskih igra, svetskih i evropskih šampionata.

Branislav Lečić: Oterali bi nas u konclogor

Glumac Branislav Lečić ne krije ogorčenje zbog medijskog satanizacije ljudi iz grupe od 100 javnih ličnosti koje su podržale kandidaturu Saše Jankovića, među kojima je i on.  

- Kao da se traga za svakim ko nije za vlast i wenog vođu. Mogu samo da očekujem da Vučić i njegov tabloidni urednik koji se ponaša kao šef koncentracionog logora, odu i korak dalje od anatemisanja onih koji su uz Jankovića. Da recimo ograde jedan prostor i po mogućstvu streljaju u wemu - kaže Lečić za "Vesti".

Poznati glumac je zapitao da li to premijer misli da nema u Srbiji drugog naroda, osim onog koji je za wegovu stranku.

- Ostali koji ga ne obožavaju, su izdajnici i šljam i treba ih odvesti u koncentracioni logor, pa da ih pristalice njegove partije gledaju kao u zoološkom vrtu - zaključio je Lečić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online