Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 04.01.2017.
18:31
Vestionline, Avaz.ba, Klix.ba A

Čedomir Jovanović: Srbija u velikoj meri talac Dodika

Srbija je još uvek u velikoj meri talac Milorada Dodika, srpskog nacionalizma i nekih svojih sebičnih interesa kao što je slučaj sa Tomislavom Nikolićem koji je odlučio da kao predsednik Srbije dođe u Banjaluku i tako tera inat BiH, rekao je Čedomir Jovanović, lider NDP koji boravi u Sarajevu.

Tanjug
Nikolić mnogo više dužan BiH: Čedomir Jovanović

Lider LDP Srbije, Čedomir Jovanović, odmara sa porodicom u hotelu na Trebeviću. Jovanović je u goste u Sarajevo došao pre nekoliko dana, a kako je istakao da je u sredu rođendan njegovoj najmlađoj ćerki, piše Avaz.ba.

On je poručio da je ovo već drugi put da odmara na Trebeviću, u Sarajevu i da se uvek lepo oseća.

- Ja obožavam planine, a ovde sam došao bez nekog posebnog plana dan posle Nove godine. Čim se pojavilo slobodno vreme, došao sam na Trebević - rekao je Jovanović.

Dodao je da je Srbija mnogo toga dužna BiH i da u ovom trenutku ona pokušava pozitivno utiče na prlilke BiH, ali da u tome nije baš previše uspešna.

Jovanović dodaje da je Nikolić mnogo više dužan BiH od bilo koga drugog s obzirom na njegovu prošlost te da bi on pre svega trebao razumeti Bošnjake i zvanično Sarajevo.

- Nikolić je navikao da bude ako treba i četnički vojvoda Romanije i mirotvorac iz Brisela. To je samo dokaz velikog lutanja, odsustva jasne vizije i nesposobnosti da se društvo vodi onako kako treba da se vodi. On je davno morao da dođe u Sarajevu jer je pet godina predsednik Srbije - rekao je Jovanović, piše Klix.ba

Zaključio je da je Nikolićev odlazak u Banjaluku u velikoj meri zatvorio vrata dolasku u Sarajevu.

- Ne radi se tu o poštovanju srpskog naroda u BiH već o njegovim sebičnim interesima koji se deo predizborne kampanje. Davno sam rekao šta mislim o Danu RS. Entitet Republika Srpska će imati razloga da slavi sebe onoga trenutka kada bude poštovana od Bošnjaka i Hrvata. Dok ne bude toga neće biti ni puno sreće u toj imitaciji u kojoj se pretvorio Dan RS - rekao je Jovanović.

POVEZANE VESTI

Sreda 04.01.2017. 19:37
ВЕСТИонлине да идете у три ............... зато што сте дозволили брисање коментара.
Sreda 04.01.2017. 23:20
E pa Čedo!Čak da je to i deo predizborne kampanje,da znaš reda to bi rekao u svojoj kući (Srbiji) iza zatvorenih vrata.A to šta je ko kome dužan pusti tu tvoju priču.Već smo se navikli na tvoje izopačene ogavnosti.Hajde malo ućuti zarad ovog naroda čije rane još ni od II sv.rata nisu zarasle a da ne govorim o skorijim dogadjanjima.Koga ti to tamo hvališ,a koga blatiš-prst na čelo ako u tebi ima iole čovečnosti.
Četvrtak 05.01.2017. 07:09
Kad je covek u pravu u pravu je !!!!!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online