Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 03.11.2016.
09:55
Alo A

Crnogorska mafija nišani premijera: Preko Andreja ruše Aleksandra

Crnogorski klanovi povezani sa mafijom iz Srbije i regiona pokušali su da stegnu obruč oko premijera Srbije, a indirektna meta u ovom pokušaju napada bio je njegov brat, jer je predsednik Vlade najranjiviji kada je reč o članovima njegove porodice.

Tanjug
Premijer posebno osetljiv kada je porodica u pitanju: Aleksandar Vučić

Naime, kako piše "Alo!", pripadnici crnogorskih klanova, kao i drugi mafijaši iz okruženja potpomognuti srpskim kriminalcima, rešili su da udare na premijera Srbije, koji je najavio jak udarac mafiji od strane države, i to po sistemu "mekog trbuha".

- Andrej ili bilo koji član porodice Vučić je samo sporedna meta, a pravi cilj je slomiti Aleksandra. U toj borbi, mafijaški klanovi iz Crne Gore i njihovi drugari iz Srbije rešili su da sistemom "mekog trbuha" udare na premijera. To znači da će u toj borbi ciljati tamo gde najviše boli i neće prezati ni od čega - kaže kriminolog Zlatko Nikolić.

Prema njegovim rečima, oni to rade iz staha od najavljene borbe države sa kriminalom.

Posle saslušanja 37 osoba u slučaju "Jajnici", pronalaska oružja u Novom Beogradu i dojave o bombi u naselju Belvil, u kojem je i stan Aleksandra Vučića, premijer je naložio nadležnim bezbednosnim organima da ne izlaze u javnost sa informacijama o tim događajima.

Mediji su preneli nezvaničnu inofrmaciju da, u skladu s Vučićevim nalogom, informacije o oružju pronađenom u blizini porodične kuće premijera u Jajincima i u garaži u Novom Beogradu neće biti iznošene u javnost dok se istraga ne okonča.

U tom kontekstu je Igor Bečić, predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti, odložio planiranu sednicu tog tela, a na kojoj je trebalo da direktori bezbednosnih agencija informišu članove odbora o ugrožavanju bezbednosti premijera.

- Procenio sam da je potrebno dati više vremena bezbednosnim službama za kompletan izveštaj o ugrožavanju bezbednosti premijera i njegove porodice i odlučio sam da odložim sednicu Odbora - rekao je Bečić.

Politički analitičar Branko Radun rekao je za "Alo!" da je cilj kriminalaca iz regiona da za sebe obezbede "mesto pod suncem", a pošto im je to mesto ugroženo najavom premijera Srbije da će ih silno udariti, oni udaraju na sve strane.

- Svi dobro znaju da je premijer Vučić ranjiv kada su u pitanju njegovi članovi porodice, pa zato udaraju i ciljaju Andreja, a u stvari ruše predsednika Vlade - kaže Radun i dodaje da nije uobičajeno da mafija udara na porodicu, ali da su sada očigledno uplašeni.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.11.2016. 14:38
Zemlja je puna sljama potrebno je ciscenje definitivno. ali jedna stvar koja se nikada nece promeniti to je narod . do sada ko god da je dosao na vlast , narod mu nije dao podrsku , milosevica su isto prodali i ako je branio zemlju od zlikovaca. ko je nasem narodu dobar.. jesmo li trazili pravdu za zrtve u jasenovcu , za zrtve po jamama sirom herzegovine za u/bijene u bosni i kosovu za otete za svetinje koje su nam porusili ,za plemice i svetinje koje su nam otisle van zemlje o cemu vi pricate ???? hocemo u evropu sa onima koji nam stavljaju omcu oko vrata ... kada svako od nas bude imao nacionalnu svest i ne bude vise prastao i zaboravljao nase predke i neduzne srbe koji su stradali kada se pokajemo da nam oproste sto do sada nismo trazili pravdu za njih...TADA cemo krenuti na bolje..
Četvrtak 03.11.2016. 14:45
Plasiraju vam price o vladi o Premijeru stavljaju Realiti show da narod zaglupi , hoce xomosexualce da prikazu kao normalne , novosti se zanimaju o rusiji i o laznnom porastu u ekonomiji , sve to rade da zatupe narod i da narod ne zna sta se zaista desava, sve se radi protiv Srba.. pa sada ja pitam druze novinaru kada ste toliko pametni i volite Srbiju i brinete i satro stalo vam je do pravde , pa zasto ne pisete o jasenovcu i sto ne pokrenete nesto po tom pitanju, zasto ne pokrenete nesto po pitanju stradalih na kosovu na porusenim crkvama da pokazete svetu da i stranci znaju.. da se vrati imovina srbima u hrvatskoj boli vas K::::- jel tako bino je da mazete oci naciji jel da? vazno je da se cita ko J...e skoro dva MILIONA pogin/ulih Srba jel tako? nema se vremena za to Smrad/ovi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online