Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 01.11.2016.
20:56 >> 23:32h
Vestionline, Pink.rs A

Oružje pronađeno na Novom Beogradu direktno povezano sa oružjem u Jajincima

Policija je u utorak uveče u garaži na Novom Beogradu našla automobil u kome je bila veća količina oružja. Arsenal je otkriven u okviru istrage o oružju nađenom u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića u Jajincima.

Tanjug
Nastavak istrage o oružju u Jajincima dobija novi epilog

"Pink" prenosi da je oružje nađeno na Novom Beogradu direktno povezano sa arsenalom koje je pre nekoliko dana nađeno u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića u Jajincima.

Reč je o automobilu "reno megan", a u njemu je nađen hekler, dva puta po 200 grama eksploziva TNT, detonator i mobilni telefon za daljinsko aktiviranja eksploziva i pištolj. Automobil je navodno ukraden u januaru.

Ove navode potvrdio je zvaničnim saopštenjem i MUP Srbije, ali se u pomenutom dokumentu ne pominje istraga o oružju nađenom u Jajincima.

Pre samo tri dana u šumi u Jajincima, nedaleko od kuće oca Aleksandra Vučića u koju premijer često dolazi, pronađeni su sanduci sa oružjem dovoljnim da, kako je tada rečeno, doslovno bude uništena kolona vozila. Policija je tada, po prijavi građana, pronašla zolju, četiri ručne bombe i 100 komada municije kalibra 7,62 milimetara. Analizom DNK koju je naložilo tužilaštvo su, kako je izjavio ministar policije Nebojša Stefanović, pokazali tragove najmanje tri osobe na oružju. Premijer Vučić je povodom arsenala nađenog u Jajincima rekao da nema više saznanja od onih koji su se pojavili u medijima i dodao da "prepoznaje rukopis zolja, da je bilo toga ranije u sličnim organizacijama".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.11.2016. 23:56
Iako se ja ne razumem u politiku, mada ovo s politikom nikakve veze nema, sanduci s oružjem koji se odjednom, ničim izazvano, sire diljem Beograda, verovatno su očajnički pokušaj da ova vlast i neprikosnoveni vladar naših bednih sudbina, ostane na vlasti, a i odličan povod za uvođenje "vanrednog stanja". Koga još zanimaju neke trivijalne svakodnevne ljudske potrebe, neke plate, penzije, bolesti i smrti, i mada se planeta zemlja i dalje oko sunca okreće, jer ne čita novine, "Vlast" mora da opstane, po cenu propasti sviju nas.
Četvrtak 03.11.2016. 23:57
Sa ovom novom montazom Vucic se upetljao kao pile u kucinu. I posto nema povratka, on ide sve dalje. Kao u slucaju helikoptera, Savamale, Briselskog sporazuma ili smanjenja penzija. Iako ga Seselj definise kao velikog manipulatora, ipak je ocigledno da on ne pripada “visokoj skoli jahanja”.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online