Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 30.10.2016.
11:48
b92, Tanjug, Vestionline A

Vučić: Ja sam rekao Nebojši gde je oružje!

"Ne znam odakle dolazi pretnja", rekao je u nedelju premijer Aleksandar Vučić i dodao da o oružju koje je u subotu pronađeno u blizini njegove porodične kuće u Jajincima u ovom trenutku ne zna ništa više nego što je objavljeno.

Tanjug
Ne zna ko je nameravao da ga ubije: Aleksandar Vučić

On je dodao da će se više detalja znati večeras.

- Nemam šta da kažem, uzeti su svi otisci, siguran sam da će se naći parcijalni DNK, možda je neko slučajno nešto ostavio, gotovo je nemoguće da nema ni parcijalnog DNK, neko je morao da stavi metke, nisu to baš doktori nauka, ako ne nađemo ništa, jasno mi je o čemu se radi, i dalje sam kao guska u magli - rekao je on.

On je rekao da je direktor BIA bio kod njega u nedelju ujutru i da nije saznao od njega ništa novo, ali je dodao da su mu "momci iz njegovog obezbeđenja rekli da je to idealno mesto".

- Verujem mom obezbeđenju, kada kaže da je to "idealno mesto". Više me brine što se na tom mestu igraju deca. Mogao je neko nevin da strada. Oružje je ostavljeno kraj puta. To je izazivanje opšte opasnosti - rekao je premijer i dodao da je moglo da dođe do tragedije pošto je pronađeno oružje izuzetno opasno.

Rukopis zolja

- U 16.05 je neko dojavio i rekao mi je Nebojša (Stefanović) da imamo sumnje - rekao je Jajinačka šuma, poslao mi je poruku u 16.40.  Ja sam ga pozvao i rekao Nebojša, ajde da se kladimo da ćeš oružje da nađeš na tom i tom mestu... Pozvao me posle pet minuta i rekao "Kako si znao" - rekao je premijer.

- Eto, slučajno sam pogodio, gde će drugo ljudi da odlože svoje staro oružje nego baš tu. A neki su već stigli da nam jave oko 16 i 15 da znaju o čemu se radi. To je neka priča od ranije, ja prepoznajem "rukopis zolja" - ispričao je premijer.

Tanjug

Bolje da budete ubijeni nego da ubijate

 

Navodeći da je svojim ušima i očima čuo i video dokaze za čudna zbivanja u Crnog Gori, Vučić je rekao da nije ubica i da neće da učestvuje u ubistvima.

- Bolje da budete ubijeni nego da ubijate - rekao je Vučić.

Ništa nije dokazano

- Ako neko želi da me smakne zoljom, male su mi šanse. To zna svako ko je bio u vojsci. Ja mislim da je neko to tu slučajno ostavio - rekao je Vučić.

On se opet osvrnuo na visokog funkcionera Kriminalističke policije koji je radio za strane službe i objasnio da je on radio radi boljeg postavljenja, a ne radi para.

- Neće meni više ambasadori postavljati ljude. Toga više nema - rekao je Vučić.

Vučić nije hteo ni da razjasni izjavu monistra MUP Nebojše Stefanovića da ovo nije prvi slučaj da je premijeru život ugrožen:

- Nisam hteo narod da opterećujem glupostima. To ništa nije dokazano - rekao je Vučić.

Služba je služba

Premijer Vučić je izjavio da u smislu svoje bezbednosti veruje našim službama, da su pokazale hrabrost suprostavljajući se mnogo većim službama.

- Znate kako je, jedni rade za jedne, jedni za druge, ali se nadam da većina radi za našu zemlju. Mada, vidite da ima onih koji su srećni i ponose se radom za drugu zemlju, a protiv svoje - zaključio je.  

Američki marinci pretili Vučiću?

Upitan za proslavu "Noći veštica" u ambasadi SAD i priča da su američki marinci bili obučeni kao fantomi, da su nosili majice "Savamala demolation tim" i uzvikivali najružnije stvari o njemu, Vučić je rekao da su ga službe obavestile o tome, i da, ako je to tačno, ništa drugo nije ni očekivao od tupavog humora američkih marinaca i da ništa inteligentnije nije ni očekivao.

- Ne mislim da to ima ikakve veze sa ozbiljnim stvarima - dodao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 30.10.2016. 14:07
Режија. Скретање пажње са гладних стомака. Фарса.Вучић је промашио занимање.Требао је бити режисер холивудских филмова.
Nedelja 30.10.2016. 12:53
Zivo me interesuje kako se oni 20% gradjana Srbije , koi su glasali za vuckica, ( ako ih je i toliko bilo) osjeca kad procita ovakvu besmislicu.
Utorak 01.11.2016. 20:32
Tema nova rasula se po srestvima informisanja ispunila sve i javne i tajne kuce , i ne ostavlja prostora ni za sta drugo. Tako Trepca jednostavno ode iz srpskih interesovanja, Gazivode, kredit srpski za albanski put, pola milijarde u Svajcarskoj banci na tri racuna srpskog boga Ra….. Ni Savamala nije vise pristojna tema, ima vaznijih… Helikoptrska nesreca…davna proslost …. Kao u Balasevicevoj pesmi sve se pomerilo nanize za nekoliko mesta, samo su se Jajinci doveli u centar sa namerom da tu ostanu do Svetog Arandjela….A onda onda je zastarelost obezbedjena jer je Trepca pocela novi zivot da zivi, pola milijarde i onako nije neka para, a Savamala nije ni bila to su neki zlonamernici izmislili da diskredituju batu po tetkine linije…. I tako Srblje pokusavajuci da zivi zivot uspeva samo virtuelnu varijantu kao obris na nebu posle zaprasivanja krajickom oka da spazi, pa ona izmakne , i ostavi nedoumicu jeli bi ili ne bi……
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online