Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 29.04.2016.
09:39
Vestionline A

Ko to Vučiću zabija nož u leđa? I zašto neće da bude predsednik?

Premijer Aleksandar Vučić ponovio da je jedini siguran partner SNS u budućoj vladi Savez vojvođanskih Mađara, da će biti "možda još neko", ali da sigurno neće praviti vladu sa nekim ko samo čeka da mu "zabode nož u leđa".

Tanjug
Ne želi da bude predsednik, a siguran je da bi pobedio: Aleksandar Vučić

- Drago mi je da čujem želje SPS. Jedino SNS nema nikakve želje - rekao je Vučić za Prvu TV.

Uz opasku da se njegov tim neće svakom dopasti, poručio je da u vladu ulazi "samo sa dobrim ljudima". On je precizirao da u buduću vladu "neće uvoditi svakoga", jer, kako je rekao, ima odgovornost za sve građane ove zemlje.

- Novoj vladi biće potrebna podrška svih građana - rekao je Vučić i najavio da će vlada biti sastavljena i od eksperata i od političara.

- Neće se svi budući članovi vlade dopasti svima. Hoću da radim sa ljudima koji veruju u program koji ću ponuditi - rekao je premijer i, govoreći sportskim rečnikom, istakao da ne mogu svi da budu centarfor, već neko mora i da čisti teren.

On je primetio da je i lider SRS rekao da bi ušao u koaliciju sa SNS-om ako bi se ta stranka odrekla proevropske politike.

- Razumem Vojislava Šešelja kad to kaže, ali ja u tome neću da učestvujem, jer bi to značilo povratak na lošu potlitiku. Ja imam odgovornost za sve građane ove zemlje. Svakako je da u vladu neću da uvodim svakoga. Ne možemo u EU bez promene ustava - Istakao je premijer.

Neće da bude predsednik

Aleksandar Vučić je i spekulacije da će se sledeće godine ići istovremeno na predsedničke i parlamentarne izbore i izjavio da se neće kandidovati na predsedničkim izborima, iako je uveren da bi pobedio.

- Ne pada mi na pamet da budem predsednik Srbije. Neću da izlazim na predsedničke izbore. Meni je narod dao poverenje da budem predsednik vlade - rekao je Vučić na TV Prva.

On je odbacio spekulacije da će se sledeće godine ići istovremeno na predsedničke i parlamentarne izbore.

- Zašto bismo išli na parlamentarne izbore, dobili smo mandat na četiri godine - rekao je Vučić.

On je dodao i da bi sigurno pobedio na predsedničkim izborima i to sa mnogo boljim rezultatom nego što je SNS postigao na parlamentarnim.

POVEZANE VESTI

Petak 29.04.2016. 10:01
Razumem Vučića . ON bi da napravi Vladu a napraviće mu ambasadori kojima služi kao izzdajnik . Treba mu podrška celokupnog naroda Srbije da promeni Ustav i otcepi Kosovo a svestan je da NEMA tu podršku . Dakle nije mu lako jer u skupštini ima SVOJIH 94 poslanika svi ostali su lako prevrtljivi i ako odluče Amerikaci svi će biti protiv njega . ON neće one koji bi da mu zabiju nož u leđa ali on nema problem da ON zabije nož u leđa Srbiji . Ma nemoj ...
Petak 29.04.2016. 10:19
Ako govorimo o nozu...tvoj noz stoji duboko u kicmi Srbije.
Petak 29.04.2016. 10:35
Ti si budala na kvadrat.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online