Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 20.04.2016.
21:44
Vestionline A

"EU hoće da otme Vojvodinu i proglasi je republikom"

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojisav Šešelj izjavio je u sredu, na predizbrnom mitingu radikala u Novom Sadu, da je došlo vreme da se ponovo menja vlast u Srbiji.

Tanjug
Na izborima se bira između EU i Rusije

On je rekao da je došlo vreme da vlast preuzmu "Srpski radikali" i ocenio
da će na predstojećim izborima doći do polarizacije na one koji su za integraciju sa Rusijom i na one koji su za ulazak u Evropsku uniju.

- Od ozbiljnih stranaka jedino je SRS za integraciju sa Rusijom svi ostali su za Evropsku uniju koja nam je otela Repubbliku Srpsku Krajinu i koja hoće da nam otme Vojvodinu, da proglasi Vojvodinu republikom, pa da onda kaže da u isto vreme u EU ulaze Republika Srbija, Republika Vojvodina i Republika Kosovo, mi srpski Radikali to nećemo dozvoliti - rekao je Šešelj.

Po njegovim rečima, Hrvatska se ubrzano naoružava raketnim sistemima "zemlja-zemlja" i to ne da bi napala Mađarsku ili Sloveniju već zato što, kako je rekao, želi levu obalu Dunava kod Šarengradske ade i želi teritorije koje su za vreme Austrougarske pripadale opštinama u Baranji.

- Kada formiramo prvu radikalsku vlast od vremena Milana Stojadinovića prvo što ćemo uraditi, ući ćemo u vojni savez sa Rusijom, Belorusijom, Kazahstanom i Jermenijom i našim prijateljima ćemo reći da nemamo novca da kupimo njihove raketne sisteme S-500, ali da im dajemo mogućnost da te sisteme instaliraju po Srbiji i da pošalju svoje oficire koji će obučiti naše vojne strešine da rukuju tim sistemima jer braneći nebo nad Srbijom oni ujedno brane i nebo nad Rusijom - istakao je lider radikala.

POVEZANE VESTI

Sreda 20.04.2016. 21:55
Све што је Војислав Шешељ изговорио у последњих 20 година је тачно .Шешељ је 2000.год. био против ДОС и ОТПОР јер је знао да су они плаћеници Вашингтона и Брисела да се окупира Србија . Војислав је против свих споразума са Вашингтоном и Бриселом .Не жели да ММФ буде газда српских плата и пензија .Шешељ не жели да полаже цвеће на гроб ђинђића који је тражио бомбардовање Србије а Шешељ је положио цвеће на гроб Слободана Милошевића .Док су Србију водили Војислав Шешељ и Слободан Милошевић 1 DM = 48 динара . Шешељ и Слободан нису продавали предузећа .ЖИВЕЛИ РАДИКАЛИ .ЖИВЕЛА РУСИЈА .
Sreda 20.04.2016. 21:59
youtube.com/watch?v=LGvy44XtsFo
Četvrtak 21.04.2016. 01:24
воја стара мрцина удбашка и хрватски проливкатор
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online