Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 22.11.2015.
22:22
Vestionline A

Policajci odlažu štrajk glađu dok se Vučić ne vrati

Reprezentativni Policijski sindikat Srbije doneo je odluku da se štrajk glađu Upravnog odbora zakazan za sutra, odloži do povratka premijera Aleksandra Vučića iz Kine, navode iz Sindikata.

Tanjug
Čekamo Vučića, jer je on najodgovorniji

U saopštenju se ističe da, posle povratka očekuju poziv od premijera Vučića kako bi rešili  probleme u MUP-u Srbije.

Razlog za odlaganje štrajka glađu je činjenica da premijer Vučić nije u zemlji, a on je najrelevantniji da sasluša zahteve policajaca i pomogne u poboljšanju stanja u MUP Srbije.

"Važno je naglastiti da štrajk glađu ne otkazujemo, već samo odlažemo. Ne želimo da nas i naše porodice da izlažemo lažnim optužbama koje su se poslednjih dana pojavljivale u medijima, jer nama ne treba politizacija protesta, već konkretno rešavanje statusa policajaca, zarada zaposlenih u MUP Srbije, stanja u vatrogasno-spasilačkim jedinicama i promena Zakona o policiji", navode u saopštenju.

- Većina nas koji ćemo ući u štrajk je ratovalo za Srbiju i mi smo poslednji koji žele da urušavamo državu. S obzirom da je premijer Vučić najodgovorniji za sprovođenje politike Vlade Srbije, a samim tim i statusa zaposlenih u MUP Srbije, sačekaćemo njegov povratak i razgovarati o njim o problemima koji muče zaposlene u policiji – kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

POVEZANE VESTI

Nedelja 22.11.2015. 22:26
Smesno
Nedelja 22.11.2015. 22:34
Pricaju dva decaka na autobuskoj stanici. -Znas li koja je razlika izmedu policajca i magarca? Kada u tom trenutku dolazi policajac i kaze: -Hajde mali reci koja je razlika. -Nikakva gospodine nikakva. -E, tako sam i mislio................... Seta se pandur ulicom i ugleda coveka mrtvog pijanog kako lezi pokraj puta. -Ajde, dizi se! Sta radis tu mrcino jedna?! --Mmaa......nesto sam izgubiioo.... Pandur ce ljutito: Sta si ti izgubiio?! --Paa....ra...ra....ravnotezu!............... Bila dva policajca jedan ode u pekaru a drugi ostane na putu.Vrati se ovaj iz pekare i pita: Koliko kifli imam u ruci? Ako pogodis dacu ti obe................... Zaustavlja pandur pijanog čovjeka i pita: Kud ćeš ti ovako kasno pijan? čovjek: na predavanje!! pandur: ko sada ovako kasno drži predavanje? čovjek: moja žena!................. Ivica na ulici prodaje koštice od jabuka. Dolazi policajac i pita: – Šta ti je to? - Prodajem koštice od jabuka. - A čemu služe? - Pojedeš jednu, pa budeš pametniji. - A pošto ti je to? - 2,5 EUR komad. - Daj jednu. Policajac pojede košticu, zastade malo pa kaže: - Stani malo! Za 2,5 EUR sam mogao kupiti kilu jabuka, i…… dobiti 20 koštica umesto jedne! - Eto vidiš, već deluje! - Stvarno, daj još dve koštice!
Nedelja 22.11.2015. 23:16
Pa, jel ste se za ovakvu "drzavu" borili? Odlozili strajk??? Ma, navikla policija da - postupi po naredjenju...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online