Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 12.11.2015.
15:24
Tanjug A

Vučić protiv opozicije: Vidi narod ko radi, a ko je lezilebović

Premijer Aleksnadar Vučić došao je u četvrtak u skupštinu Srbije, gde je u toku debata o predloženim dopunama zakona o budžetu za 2015. godinu, kojima se predviđa jednokratna pomoć za prosvetare od 7.000 dinara.

Tanjug
Udario na domaće "neprijatelje": Aleksandar Vučić

Poslanici vladajuće većine i opozicije oštro debatuju o jednokratnoj pomoći prosvetnim radnicima, pa su naprednjaci na tvrdnje opozicije da je ta suma sramotna i u cilju dobijanja podrške na izborima, poručili da je odgovornost za sadašnje stanje u zemlji, pa i u prosveti, na bivšoj vlasti.

On je u parlametnu rekao da je zahvalan i "onim poslanicima, koji nekada sa previše jeda odgovaraju na primedbe".

- Nema potrebe samo govoriti istinu, vidi narod ko je odgovoran, ko radi, ko jeste u sali, a ko nije. Ko radi 10 i 12 sati, a ko su oni lezilebovići koji ništa ne rade - odgovorio je premijer Vučić na kritike opozicije da je suma od 7.000 dinara jednokratne pomoći prosvetnim radnicima "sramotna".

Kako je rekao, "isti ti koji su tražili razlog da ne vide kada smo pobedili u Unesku, ni kada smo pobedili u UN, to su isti oni koji su nam rekli kako su nam Hrvati uveli sankcije, pa smo bili krivi, dok svet nije rekao da nismo. To su oni koji nam drže predavanje šalama, a šalili su se na račun hendikepirane dece i ukrali im milion evra... ".

Premijer je poručio opoziciji da ne podcenjuje narod.

- Naš narod, srpski narod i svi drugi građani su nosioci suvereniteta. Oni odlučuiju i oni su ti koji će odlučivati, a ne strane ambasade ili bilo ko drugi van granica ove zemlje - rekao je premijer.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 12.11.2015. 15:52
Najteže je što u Srbiji i nema opzicije, a ti šta radiš, ne radiš u interesu Srbije, još manje u interesu srpskog naroda ! Ti radiš sve po nalogu onih koji su nas ne samo bombardovali, okupirali, nego i zatr/ovali narednih 3000 godina ! Slažem se sa tobom, progledali smo !
Četvrtak 12.11.2015. 16:59
Kako ono bese prosle nedelje: "Odlucili smo da povecamo plate i penzije za nekoliko procenata. MMF nema nista protiv da povecamo i vise, ali JA to necu uraditi, jer bi bilo neodgovorno...bla..bla..bla!" A sta rece juce? "Jedva smo izdejtvovali ovo malo, ali znacajno povecanje od MMF-a". Ako neko zeli da bude dobar lazov, onda mora da bude siguran da ima dobro pamcenje (da bi se secao sta je ranije lagao i da ne bi skakao sebi u usta). A nas Premijer misli da vlada narodom izuzetno niske inteligencije i ekstremno kratkog pamcenja. Ovako, po obicaju ispada obicna LAZOVCINA!
Četvrtak 12.11.2015. 17:36
"To su oni koji nam drže predavanje šalama, a šalili su se na račun hendikepirane dece i ukrali im milion evra... "??? Наравно да сендвичари неће приметити шта је спорно у овој реченици ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online