Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 12.11.2015.
10:20
alo.rs A

Šešelj udario na starlete i političke analitičare

Lider radikala Vojislav Šešelj na svom Tviter nalogu poistovetio je političke analitičare i starlete. Kako je naveo, shvatio je da su "starlete i politički analitičari dva nova rafinirana oblika prostitucije, koji, pored novca, donose i društveni ugled".

Tanjug
Stavio starlete i političke analitičare u isti koš: Vojislav Šešelj

- Posle 12-godišnjeg odsustva iz Srbije, zatekao sam dve nove profesije, koje ranije nisu postojale - starlete i političke analitičare. Jedva sam shvatio da su starlete i politički analitičari dva nova rafinirana oblika prostitucije, koji, pored novca, donose i društveni ugled. Starlete su prividne lepotice koje se pomoću ogromne količine silikona prodaju moćnim političarima, biznismenima i drugim lovatorima. Politički analitičari su prividni muškarci koji svoje glumačke sposobnosti prodaju vlastodršcima, a silikon, umesto u grudi, upumpavaju u mozak - naveo je Šešelj i dodao da će "najviše zaraditi onaj ko se prvi doseti da formira fakultet za starlete i političke analitičare".

- To bi bio multidisciplinarni studij... Eksperti kao što su Soraja Vučelić, Đorđe Vukadinović, Nataša Šavija i Dragomir Anđelković toliko su se usavršili da mogu biti akademici - naveo je Šešelj.

Dragomir Anđelković kaže za da je "smešno kada Šešelj priča o prostituciji jer se on od početka svoje partijske karijere bavi političkom prostitucijom".

- Šešelj je u parlament početkom devedestih ušao kao eksponent državne bezbednosti, odnosno Udbe, i tadašnjeg režima, koji ga je finansirao i podržavao. Ali u narednom periodu nastavio je da igra ulogu političke marionete, odnosno da sklapa aranžman sa svakim režimom koji bi ga hteo, a sve kako bi zauzimao prostor na desnici i onemogućavao da u prvi plan dođu autentične srpske patriotske stranke. Ukoliko je vlast za to zainteresovana i danas je spreman da igra tu vrstu uloge - kaže za "Alo!" Anđelković.

Soraja: Šešelju se omaklo

Starleta Soraja Vučelić navodi za "Alo!" da se Šešelju omaklo.

- Svako ima prava na svoje mišljenje i iznošenje istog, jedina razlika je u tome što Šešelja smatram mnogo inteligentnijim od većine koja je iznela svoje mišljenje na takav način, pa samim tim smatraću da mu se "omaklo", da se priklanja javnom mnjenju - navela je Vučelićeva.

Poznata starleta Nataša Šavija kaže da Šešelj ne sme da napada Aleksandra Vučića, pa onda napada nju.

- Šešelj ne sme da napada Vučića, zato što njemu nema šta da zameri, pa napada mene. Ja sam ekspert, ali za posrnule muškarce koje treba izvesti na pravi put. Ne znam zašto nije pomenuo eksperta Vendi, koja je daleko ispod našeg novoa, a s kojom je bio u ozbiljnoj emotivnoj vezi - rekla je Šavija za "Alo!".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 12.11.2015. 10:32
Здраво Браћо и Сестре Срби и Српкиње.Како сте ноћас спавали.Вучић вам је обећао веће плате и пензије за 200 динара и сигурно сте лепо спавали.Избори су у Марту месецу и размислите добро за кога гласате а не као 2000.год. када сте гласали за ДС који су желели Србију у ЕУ и НАТО .СРС жели да поништи све потписе са западом јер СРС не жели Србију у ЕУ и НАТО .СРС не жели да мења Устав Србије.Браћо Срби ако желите да живимо заједно са Москвом одмах ћемо расписати референдум и како кажете тако ће бити .Браћо Срби Србина нико није победио неће ни победити .Србин никад у својој историји није потписао капитулацију и неће никад ни потписати.ЖИВЕЛА братска Русија и Путин .Србија је до Владивостока .
Četvrtak 12.11.2015. 10:30
A vucica ne uzima u usta !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online