Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 25.10.2015.
12:45
Tanjug A

Srbija pre i posle Vučića - pogodite razlike!

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da građani znaju da će "Srbija posle Vučića biti mnogo bolja nego Srbija pre Vučića".

Tanjug
Koliko još treba da čekamo?

 -To građani koji imaju korektan i pošten odnos, oni koji hoće da vide, a ne oni koji žmure i sebe vraćaju u devedesete, jer samo tako mogu politički da prežive, nedvosmisleno i vide, rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je tako odgovorio na molbu da prokomentariše najavu potpredsednika DS Borislava Stefanovića da će objaviti knjigu o Srbiji posle Vučića.

Vučić je rekao da kao premijer ne želi da komentariše ozbiljnost DS i Borislava Stefanovića. - Možda, nekada, ako budem imao vremena kao stranački funkcioner da se tim velikim i uspešnim ljudima pozabavim, rekao je Vučić.

Nema vremena za rekonstrukciju Vlade

Vučić je izjavio da u ovom trenutku ne razmišlja o rekonstrukciji vlade, kao ni o izborima, jer se Srbija suočava sa brojnim izazovima i poluhisterijom koja vlada u čitavoj Evropi. 

- Treba da uspemo da naš brod provučemo kroz takvu situaciju i ja se bavim time kako da se suočimo sa svim tim izazovima i da u svemu tome imamo što više. Kad budemo uplovili u mirnu luku, videćemo, rekao je Vučić novinarima u Beogradu. 

Vučić je naglasio da Srbija nema vremena za izbore i rekonstrukcije vlade. - Mi na izbore ne idemo ne zato što se plašimo rezultata, već i o tome i o rekonstukciji ne razmišljamo zato što se bavimo rešavanjem problema običnih ljudi, rekao je Vučić. 

Prema njegovim rečima, poluhisterija vlada u celoj Evropi. - Pogledajte šta se dešava oko nas. Mislite da će posle ovakvih odluka biti velike stabilnosti u Makedoniji, Crnoj Gori, u Prištini... U Prištini 'piju' suzavac kao što ja pijem vodu. Pogledajte kako se to odražava na odnose Hrvatske i Slovenije, ili Hrvatske i Madjarske. MIslite da je u Bosni situacija idealna - pa nije. Treba da uspemo naš brod kroz to da provučemo", rekao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 25.10.2015. 13:02
ДОС : " Народе само да скинемо Слободана Милошевића одмах живот као у рају ". Зоран Живковић : " Браћо Срби улазимо у ЕУ 2007.год. и имаћемо плате и пензије преко 2 000 евра ". Динкић : " Срби гласајте за Тадића и ако победи свако ће добити по 1 000 евра ". Тадић : " Народе ухапсимо злочинца Ратка Младића јер је то последњи услов за улазак Србије у ЕУ ".Дачић,Николић и Вучић : " Народе стрпите се само још мало и биће вам боље још једно 2 или 5 а можда и 15 године".Живела демократија , живела америчка демократија .Пре : Готов је , Готов је , а сада : Готови смо.
Nedelja 25.10.2015. 13:48
Iako će nas sve izbrisati moram da poručim Vučiću : IDI seme ti jeebbmm izzdaajnničko i kako radi tako ti bog vratio .
Nedelja 25.10.2015. 15:12
Bez tebe ce sigurno biti NAJbolja!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online