Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 17.10.2015.
14:22 >> 14:49h
Tanjug A

Sedam godina SNS-a: Tajkuni u minusu, Srbija u plusu

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbijom više ne upravljaju tajkuni, zahvaljujući politici i reformama koje podrazumevaju bespoštednu borbu protiv korupcije i kriminala, a koje je preduzela vlada čiju okosnicu čini Srpska napredna stranka.

Tanjug
Sedam godina SNS-a: Sa proslave godišnjice

- Tajkuni su danas u velikom minusu, a Srbija je u plusu - konstatovao je Vučić obraćajujci se na proslavi sedme godišnjice Srpske napredne stranke u Sava centru u Beogradu.

- Osim ponekog naručenog teksta u nekom mediju, dodao je, uticaj tajkuna i političara koji su im pomagali u pljačaknju Srbije, više ne postoji.

Vučić je podsetio da su naprednjaci zatekli zemlju u haosu, da su finansije bile u minusu, a sve privatizacije koje su obavljene bile su kriminalne.

Zahvaljujući odlučnoj politici i merama koje je preduzela aktuelna vlada, ali i razumevanju građana za teške i bolne reforme, sada su finansije u plusu, građani se mogu nadati povećanju plata i penzija, a Srbija je poštovana svuda u svetu, izjavio je Vučić, dodajući da je zbog svega toga moguća "pristojna Srbija".

Srbijom više neće vladati ponavljači

Premijer Aleksandar Vučić poručio je svima koji "nam dobacuju da nećemo uspeti, koji izmišljaju afere i prepričavaju šta će nam se dogoditi po kafićima, da će Srbiji bez njih sigurno biti bolje.

- Ne vrede im laži, jer Srbija zna istinu, zna ko radi, ko sme, a ko se plaši da bilo šta promeni, i zna ko radi za nju, a ko za svoje letovanje na Brionima. Ponavljači više neće vladati Srbijom. Ona hoće odlične đake, hoće da bude najbolja, i samo oni koji su spremni na ličnu žrtvu zarad takvih ciljeva, takvi će moći njome da upravljaju, i taj se standard više neće menjati.

Vučić:Nikolić uvek može da računa na podršku SNS

Premijer Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić zahvalio je predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, osnivaču te stranke, na hrabrosti i tome što je zemlji dao priliku da izađe iz višegodišnje i višedecenijske krize i poručio da Nikolić dobro radi svoj posao i da će uvek imati podršku SNS.

- Zahvaljujem Vam na tome što ste imali hrabrosti da uradite ono što niko od nas nije imao, na tome što ste imali dovoljno poštovanja i uvek dovoljno ljubavi prema narodu i veliko srce za SNS - kazao je Vučić Nikoliću na proslavi sedme godišnjice SNS. Vučić je Nikoliću rekao, da kada govori o ljutnjama i onome što ga pogađa, zna koliko ga to boli.

- Zato gledam da u tome nikada i ne učestvujem i kada o nečemu drugačije mislimo, gledam da prećutim, računam da ste uvek Vi u pravu i da bolje to vidite, i dalje vidite - istakao je Vučić.

On je Nikoliću obećao da će uvek moći da računa na ljudsku, političku i svaku drugu vrstu podrške SNS, jer oni smatraju da Nikolić dobro radi svoj poaso.

- Vi nam sudite i kritikujte nas i zbog nekada pogrešnih reči koje izgovorimo i pogrešnog stava to je vase pravo i obaveza, a mi ćemo gedati u budućnosti da više i češće prećutimo i da gledamo zajednički u budućnost - kazao je Vučić u obraćanju Nikoliću.

POVEZANE VESTI

Subota 17.10.2015. 15:44
"a Srbija je poštovana svuda u svetu, izjavio je Vučić, dodajući da je zbog svega toga moguća "pristojna Srbija". ? ајмо до Бујановца да се уверимо колико смо поштовани и пристојни....
Subota 17.10.2015. 15:51
Странка СНС хвали сама себе како ради све у корист Србије и српског народа . Док су били на власт ДС они су исто хвалили сами себе да одлично раде свој посао .Како живи народ Србије ? Прошло је пуних 15 година како смо скинули Слободана Милошевића и како сада живимо ?Дали Србија има предузећа ? Дали имамо индустрију и пољопривреду ?Све је пропало доласком америчке демократије .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online