Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 30.08.2015.
16:20
Vestionline A

Srbski obraz i SNP Naši: Protest protiv diktature Aleksandra Vučića

Srbki obraz i Snp Naši organizuju u nedelju 6. septembra u 18 h protest protiv premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Promo
Plakat najave protesta

"Najnoviji nastavak briselske izdaje Kosova, prihvatanje diktata EU o naseljavanju stotina hiljada islamskih migranata, medijska hajka protiv srpskih rodoljuba i zabrana mirnog građanskog protesta, do kraja su ogolili činjenicu da je srpski narod izložen diktaturi najgorih izdajnika i licemera, predvođenih Aleksandrom Vučićem", kaže se u saopštenju.

Srbski Obraz i SNP Naši pozivaju "srpski narod i sve građane koji žele da žive slobodno i dostojanstveno na svenarodni protest protiv diktature Aleksandra Vučića".

"Diktator Vučić nema karakter, ni obraz, ni osećanje časti, ljudskosti i rodoljublja. Kod njega je sve laž i opsena, njegove reči nemaju nikakvu težinu ni ozbiljnost. Jedino što ga pokreće jesu beskrajna ambicija, nenormalna pohlepa, užasna gramzivost i psihopatska želja da bude gospodar naših života i naše sudbine", kažu u zajedničkom saopštenu Srbski obraz i SNP Naši.

"Aleksandar Vučić je za kratko vreme uspeo da sprovede sve ono o čemu su maštali naši vekovni neprijatelji. Izdao je Kosovo potpisivanjem Briselskog sporazuma, čime je otvoreno pogazio Ustav Srbije i izvršio državni udar, a Srbe na Kosovu i Metohiji predao šiptarskim separatistima. Okrenuo je leđa bratskoj Rusiji, Republici Srpskoj i Srbima u Crnoj Gori, a spreman je da se odrekne i Vojvodine i Raške, samo da bi ostao na vlasti".

Kao razloge za protest oni navode i da je "Aleksandar Vučić odgovoran za pljačku građana, ekonomsko uništenje Srbije i rasprodaju preostalih srpskih preduzeća koja donose ili bi mogla donositi značajnu dobit našoj državi, poput Telekoma, Državne lutrije, EPS-a i drugih. Rodbinsko-kumovskom privatizacijom i drugim nečasnim radnjama postao je jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu, a ne najsiromašniji premijer, kako se u javnosti lažno predstavlja".

"Od dolaska Vučića na vlast, Srbija je pretvorena u zemlju u kojoj se na najgrublji način guši sloboda govora i javnog izražavanja. Svi mediji su pod diktatorovim strogim nadzorom, dok su politički neistomišljenici podvrgnuti najgorem blaćenju i medijskoj hajci. Za sve one koji žigošu autokratiju i izdaju Aleksandra Vučića sloboda medija ne postoji, niti se njihova reč može čuti" zaključuju u saopštenju i pozivaju građane kojima je "dosta laži i prevare, pljačke i bede, nacionalne sramote i poniženja, da dođu na protest protiv diktatora Aleksandra Vučića i njegovog režima".

POVEZANE VESTI

Nedelja 30.08.2015. 17:56
Apsolutno podržavam OBRAZ i sve što oni rade . Naravno da ću biti na SVAKOM mitingu koji je protiv Vučića i njegove diktature . Ono što mi se ne dopada je termin održavanja mitinga . NEDELJA u 18 sati po meni nije dobar temin jer teško će se odazvati kredibilan broj građana . NEĆE narod više na mitinge da mu se obeća svakom po 50 evra teško da bi došli još u nedelju u 18 sati . Mislim da bi bolje bilo Petak u 18 nego nedelja . Bez obzira na sve DOLAZIM .
Nedelja 30.08.2015. 21:29
Pored medijske cenzure iako se eventualno skup zabrani odgovor je jednostavan. hps://chatterboxmusings.files.wordpress.com/2015/03/cant-criticize.jpg
Nedelja 30.08.2015. 18:24
Odlično urađen promo flajer (plakat). Svaka čast na ideji i dizajnu ! Svima koji mrze Vučića i ovu vlast želim uspešne i nemirne proteste ! Ako mislite da se (vas) zezam - ni najmanje....Stvarno mislim da je potrebno malo drmanja i haosa, jer je previše neke letargije i potrebno je malo svežeg patriotizma, posebno zbog ovih migranata, nakostrešenih Hrvatića i tako malo....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online