Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 28.07.2015.
10:22
Tanjug A

SNS: Pajtiću, kada ćeš vratiti oteti novac?

Srpska napredna stranka pozvala je predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića "da kaže građanima kada će da vrati otete narodne pare iz Razvojne banke Vojvodine i svih opljačkanih fondova".

Tanjug
"Vrati otete narodne pare iz Razvojne banke Vojvodine i svih opljačkanih fondova"

- Ne čudi nas panika u redovima Demokratske stranke kada se pomenu izborna volja građana i pokrajinski i lokalni izbori, jer su i oni svesni da njihov stranački šef i šef pokrajinskog režima, Bojan Pajtić, nikada ništa nije uradio u korist građana - navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci su zamolili Pajtića, "da makar jednom sedne u fotelju, za koju se grčevito bori, i napiše otvoreno pismo u kome će objasniti građanima kako je uspeo da opljačka Vojvodinu".

- Pozivamo Bojana Pajtića da, umesto što gubi vreme na sunčanju, konačno kaže građanima kada će da vrati otete narodne pare iz Razvojne banke Vojvodine i svih opljačkanih fondova - navodi se u saopštenju naprednjaka. 

POVEZANE VESTI

Utorak 28.07.2015. 10:33
Klasično SNS proser.vanje . KADA je bilo koji lopov vratio oteto ? Nego SNS govn.ri ako imate dokaze hapsite , sudite i presudite ! To vam niko ne brani i narod će to dočekati sa odobravanjem . Vi se žalite narodu na žute bandite a kod vas kompletno pravosuđe ? Vi ste ista gov.a koja su nastavila pljačku tamo gde su žuti stali .
Utorak 28.07.2015. 11:49
Nema od toga ništa. Optužnica za ovu aferu je podignuta još početkom prošle godine i u njoj se Pajtić lično i ne pominje kao garant za rizične kredite. Vi ste podigli tu optužnicu, pa valjda znate koga tužite? Sa druge strane, sve i da su krediti bili rizični, ako pretresete Krivični zakonik RS, naćićete da ne postoji nijedan član zakona koji kaže da je loš poslovni potez krivično delo. Gde bi mi stigli da je to tako... Eno vam pravih afera "Behaton" ili ATP Vojvodina u kojima ste aktere sakrili pod svoje skute gde su dočekali zastarelost predmeta i gde je grad morao da podmiri svu štetu. Nemam ja ništa protiv da se jednom konačno reši i ovo pitanje, ali to se neće dogoditi sve dok je potrebno naprdnjacima da RBV izvade iz fioke kadgod neko iz DS-a zine protiv vlasti. Mogu npr. i da daju objašnjenje kako to Vučić misli da centralna Vlada u Beogradu nije pokrajinskoj administraciji dužna ni dinara ili zašto republika neda pare za Žeželja i Iriški tunel, a obavezna je. Mogu da objasne i zašto je uspešno i profitabilno preduzeće kao što je Elektrovojvodina oteto i pripojeno neuspešnom i neprofitabilnom ED Beograd. 'Ajde sad, posecite još neko drvo u N. Sadu, Srbobranu, Somboru, Kikindi... Za drugo osim za upropastiti i niste.
Utorak 28.07.2015. 14:00
grakću vrane vučićeve,prave predstavu za javnosti,dižu dževu ...pajtić je sa njima u dilu,ds je istureni odeljak sns u Vojvodini
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online