Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 24.06.2015.
15:40
Tanjug A

"Vučićeva vlada prva koja pokazuje da je Vojvodina deo Srbije"

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je aktuelna vlada prva koja pokazuje osećaj da je Vojvodina deo Srbije.

Tanjug
Svaka čast, majstore!

Čanak je na konferenciji za novinare, nakon sastanka sa premijerom Vučićem, rekao da je ključni dokaz za to odluka da se glavne nadležnosti EPS prebace u Vojvodinu, što mu je, tokom današnjeg sastanka, saopštio premijer.

On je naveo da je, inače, samo pokretanje pitanja gašenja Elektrovojvodine doživljeno kao model otmice vojvođanske imovine.

- Do sada smo stalno bili u situaciji da smo mi dve strane. Ovo nije pitanje strana, već boljitka za građane - rekao je Čanak.

Primetivši da se u mnogim vojvođanskim pitanjima ne slaže sa premijerom, Čanak je rekao da se to odnosi i na ideju o formiranju vojvođanske policije.

Istina, on je kao na jedan od ključnih razloga za sastanak sa Vučićem, pomenuo upravo pronalaženje rešenja za efikasniju borbu protiv organizovanog kriminala i organizovanog tržišta narkotika, koji, pre a njegovim rečima, ugrožavaju život građana, čemu su dokaz i gotovo svakodnevni obračuni kriminalnih grupa u Novom Sadu.

POVEZANE VESTI

Sreda 24.06.2015. 17:14
Ja sam veoma srećan čovek.Živim u zemlji izobilja,blagostanja,pravde,ljudske tolerancie,ljubavi prema svom bližnje.Ulicom srećem samo nasmejana lica,radosno čavrljanje dečice osmeh sretnih roditelja.Mladi u svom užitku uz muziku se raduju sledećem jutru.Naša država nas štiti od svih nedaća i nesreća kojih možda i ima negde u svetu,ali mi za njih ne znamo.Čak nas takve vesti i ako postoje,nekim slučajem mimoilaze.Naša su polja rodna,livade cvetne,šume bujaju,reke svojom bistrinom prosto mame kupače.Izvori-izvori najblaženijeg božjeg pića vode odišu zdravljem i lepotom.Pesma vrednih i neumornih,oni koji odlaze i koji daolaze s posla-nepresušna reka ljudi koji hrle u zagrljaj radostima života.Svoj hleb jedemo,umešen našom rukom,svoju vodu pijemo nezamućenu nikakvim zlom,svoju decu volimo i podižemo u blagostanju i radostiJa sam srećan čovek u svojoj zemlji sreće i blagostanja.
Sreda 24.06.2015. 17:51
Vojvodino moja pesmom opevana,plugom uzorana,žitom zasejana,poljima prostrana,vinom ovenčana,jabukom što radja,pesmom uzvišenom,dušom nepokornom,srcem usrećenim.dšom blagorodnom-Vojvodino moja:zlli te dusi pohode,zlle te oči smotre,sraddna noga tobom šeće-o nek ti ne dotakne tvoja žita,tvoje zarudele jabuke,tvoje nepresušne izvore,tvoje vinske podrume_Vojvodino moja pesmom opevana!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online