Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.04.2010.
12:00

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 73
A

Vlast se kiti mojim perjem

Vladajuća većina se boji vanrednih izbora, pa preko mene skreće pažnju javnosti. Nisam vređao Trivanovu na televiziji, Tadić vodi hajku protiv mene jer sam bio spojka između Nikolića i Koštunice. Neka me slobodno tuže a ja neću iskoristiti poslanički imunitet jer nemam šta da krijem, kaže Ilić za "Vesti"


Mediji pišu da svađe poslanika inspirišu građane da se nasilno ponašaju


"Nisam primetio da je u Skupštini bilo nekog nasilja. Bila je rasprava za govornicom, a jedino je ministar Dinkić uleteo u poslaničke klupe, ali ga niko ne dira jer je ministar."

Ne može svako o moralu


Aleksandar Tijanić ne želi više da vas vidi na RTS-u?


"Tijanić šamara ljude, bije ih po ulici, govori svašta, vređa žene, a sad je našao da sudi i o mom ponašanju. Priča o moralu i kodeksu ponašanja na televiziji, a ne bi trebalo da prođe Takovskom ulicom, a kamoli da bude direktor."

Ali vas diraju, pogotovo posle "okršaja" na televiziji s Jelenom Trivan.


"Znam, vode hajku protiv mene. Nisam se danima javio za reč za govornicom jer mi se zgadilo. Ne daju opoziciji da diskutuje, čim je nešto škakljivo, odmah je to "nasilje". Oni bi da poslanici budu mirni i u parlamentu sede kao u pozorištu. Ovo je siledžijstvo."


Rekli ste Trivanovoj da ima usne kao da je poljubila peglu, a posle emisije ste joj pretili?


"To je sve izmišljena priča, nisam to zaslužio. Bilo je dvadesetak ljudi posle emisije koji su svedoci, nisam je uopšte video. Pozdravio sam se s nekim ljudima koje poznajem i otišao."


Šta niste zaslužili?


"Kad je počeo da se gradi toranj na Avali, Tadić me molio da obezbedim sredstva. A sada, kad je toranj završen, lično je insistirao da me ne pozovu svečano otvaranje, ni mene, a ni Koštunicu. Trebalo je skloniti sav taj radioaktivni materijal s Avale, obezbediti projekte, a sad nas ignorišu. I ona obilaznica, seku vrpcu po stoti put, a ja sam put napravio dok sam bio ministar. Mene bi bilo sramota da se kitim tuđim perjem, ali Tadića nije."


Govori se da će vas Trivanova tužiti, a pominje se i da će vam biti ukinut imunitet.


"To mi ne smeta. Ako me tuži, neću se pozvati na imunitet. Ona je mlada žena i trebalo bi da bude raspoložena za šalu i komentare, a ne da emituje negativnu energiju bez obzira na to što je na vlasti."


Zašto mislite da vladajuća većina ima nešto protiv vas?


"Preko medija hoće da me ocrne i prikriju onih milion glasova koje je opozicija nakupila. Skreću pažnju s volje građana koji traže vanredne izbore."


Mislite da ste vi zanimljiviji?


"Vređaju me svaki dan, ja trpim, nisu ni svesni da mi tako samo povećavaju rejting. "
 

Verbalno nasilje


"Zar mislite da nije verbalno nasilje kad Boris Tadić kaže da neće dozvoliti da pobedi nijedna politička opcija, osim njegove. Pa, je l'to demokratija? Zašto onda narod ide na izbore? Na dan izbora u Aranđelovcu nije se "skidao" s televizije, u momentu kad se vrši glasanje - krši predizbornu tišinu!"

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online