Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 15.04.2015.
17:16
Tanjug A

Haos u Inđiji: Tučen Ješićev brat, tučen i naprednjak

Zamenik načelnika Policijske uprave Sremska Mitrovica Đura Mandić izjavio je da je apsolutno netačno da policija primorava novinara Vladimira Ješića da promeni iskaz u vezi sa prijavom napada na njega u Inđiji.

Tanjug
Zapetljalo se u Inđiji: Naprednjaci i demokrate se međusobno optužuju za batine

Mandić je, naveo da je Ješić to objavio na društvenim mrežama i precizirao: "Policija je pozvala gospodina Ješića na osnovu zahteva za prikupljanje obaveštenja Osnovnog javnog tužilaštva... i ponudila mu da se poligrafski testira, međutim on je to u prvi mah odbio. Na poligrafsko testiranje je pozvan i Vladimir Gak, koji se odazvao pozivu“, rekao je Mandić.

Mandić ističe da policija postupa isključivo po zahtevu Osnovnog javnog tužilaštva i čini sve da otkrije činjenice i okolnosti vezane za prijavljeni događaj.

"Već dva sata me policajci primoravaju da promenim iskaz. Doveli su psihologe da razgovaraju kako bi me upozorili na moguće reperkusije", napisao je Ješić na svom Tviter nalogu.

Novinar Vladimir Ješić prijavio je da ga je u utorak fizički napao nepoznati muškarac i da mu je pretio smrću i da smatra da je napadnut samo zato što je rođeni brat nekadašnjeg gradonačelnika Inđije Gorana Ješića i da iza napada stoji funkcioner SNS Vladimir Gak.

SNS je saopštila da je napad na Ješića laž podmetnuta građanima kako bi se stvorila panika u Inđiji, dodajući da je Ješić napao funkcionera naprednjaka, o čemu, kako dodaje SNS, niko ne govori.

"Niko od čuvara Pajtićeve fotelje, raznih udruženja, društveno-političkih radnika ne pominje da je Vladimir Ješić napao zamenika predsednika Opštine Beočin Milana Čačića i razbio mu glavu zato što je krenuo na večeru u hotel Andrevlje, gde je Bojan Pajtić držao kidnapovane odbornike SO Inđija", navodi SNS.

Ta stranka ocenjuje da je "sramno i skandalozno" što su se posle kriminalnog ponašanja Bojana Pajtića, Gorana Ješića i njegovog brata Vladimira javile armije "društveno-političkih radnika" kako bi sačuvale Pajtićevu fotelju i vlast DS-a.

Naprednjaci dodaju da Vladimir Ješić juče nije birao sredstva, da je vršio pritisak na odbornike DS Ružicu Hemun i Živana Pašića, koji su potpisali inicijative za smenu vlasti u Inđiji, i da je njima pozlilo te da su primljeni u bolnicu u Kamenici.

"Šta treba da se desi i kome sve demokrate treba da razbiju glavu da bi neko javno osudio šefa kriminalnog režima i siledžiju Pajtića i njegove batinaše? Očigledno je za mnoge vrednije odbraniti fotelju onog ko 15 godina pljačka Vojvodinu, šefa kriminalnog režima, Bojana Pajtića, nego sačuvati život bilo kog građanina", navode naprednjaci.

Oni dodaju da, ako su takvi batinaši i siledžije, poput Vladimira Ješića, "glavni novinari DS-a", onda je jasno zašto nema reakcije javnosti na kriminalne napade.

SNS ocenjuje da Pajtić i "njegove siledžije" iz DS ne biraju sredstva kako bi sačuvali svoje fotelje i nastavili da kradu, te da je njihov najveći strah da će, sa gubitkom vlasti, završiti u zatvoru zbog mnogobrojnih pljački i malverzacija.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 16.04.2015. 00:02
Sramota. I jedni i drugi su ruglo ove zemlje!!!
Sreda 15.04.2015. 18:36
Ovi iz SNS tvrde da Pajtić i njegova družina kradu. Veoma moguće. Pitanje za AV. Zašto već nisu uhapšeni i osuđeni? Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online