Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 06.04.2015.
12:24
blic.rs A

Đaci sprečili profesorku da udavi koleginicu

Jedna profesorka u Medicinskoj školi u Kraljevu napala je koleginicu, profesorku veronauke, Draganu Kostadinović (34). Profesorka je daveći i udarajući koleginicu od nje tražila da prizna da sarađuje sa Obamom i trguje organima. Zahvaljujući đacima koji su priskočili u pomoć, profesorka veronauke prošla je samo sa lakšim povredama.

static.jsx.in
Profesorki pao mrak na oči pa napala koleginicu (Foto: Ilustracija)

- Uhvatila me je s leđa i počela da me davi, a drugom rukom me je udarala po glavi. Terala me je da priznam da prodajem organe - ispričala je Kostadinovićeva, kojoj su u bolnici konstatovane lake povrede.

Sve se dogodilo kada se Kostadinovićeva, koja predaje veronauku, u prošli četvrtak spremala da decu odvede u Hram Svetog Save.

- Videla sam, kada smo deca i ja izlazili, da je prošla pored nas i grubo odgurnula dvoje dece. Nismo se javile jedna drugoj. Onda se vratila, ščepala me za vrat, počela da me steže i udara šakom po glavi i telu. Vikala je: "Albanko, sarađuješ sa Obamom, sada ću da ti skinem masku". Terala me je da priznam da prodajem organe. Gubila sam dah - prepričava profesorka veronauke.

Samo zahvaljujući pribranošću đaka koji su se zatekli ispred škole, sprečeno je da profesorka udavi koleginicu. Ubrzo su došli policajci i Hitna pomoć, a profesorka je odvedena u bolnicu.

- Trojica dečaka su je jedva držala. Imala je neki čudan pogled. Minut pošto su nas odvojili, ponovo je skočila na mene. Pribila me je u ćošak, stezala za ruku, čupala za kosu i ponovo terala da priznam. Mislila sam da će me ubiti - kaže profesorka veronauke napominjući da je ceo događaj trajao desetak minuta.

Preplašena Kostadinovićeva je morala i da joj prizna da prodaje organe samo da bi se koleginica smirila. U tom momentu se pojavila Biljana Bojanić, direktorka Medicinske škole, koja je takođe morala da prizna da i ona prodaje organe ne bi li pomahnitala nastavnica popustila.

Posle napada, profesorka je prebačena u kraljevačku bolnicu.

- Svi smo u šoku. Jedino što smo znali je da disciplina na njenim časovima nije bila zadovoljavajuća, zbog čega sam je i dva puta pismeno opomenula. Kod kuće je slabo pričala - kaže direktorka naglašavajući da su kamere ispred škole snimile ceo napad i da je policija uzela snimak.

Ponedeljak 06.04.2015. 14:18
Ko zna koliko ima u Srbiji ljudi koji su na ivici ludila ...
Ponedeljak 06.04.2015. 13:32
Tuga, zar takvi rade sa deciom?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online