Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 26.04.2010.
13:22 >> 14:56h
Tanjug A

G17 plus i SPS-JS prave koaliciju u Aranđelovcu

Šef poslanika G17 plus Suzana Grubješić izjavila je danas da je zadovoljna izbornim rezultatima te stranke u Aranđelovcu i da je sigurno da će buduću vlast u tom gradu formirati DS, koalicija SPS-PUPS-JS, G17 plus i LDP. Izbornim rezultatom zadovoljna je i koalicija SPS-JS, koja smatra da su izbori u Aranđelovcu pokazali trend rasta ove partije.

Grubješićeva je novinarima u parlamentu rekla da je G17 plus zadovoljna postignutim rezultatima, s obzirom na, kako je navela, sredinu i grad u kome su održani izbori i s obzirom na prethodnu vlast koja je učinila sve da Aranđelovac u svojoj istoriji bude na najnižem mogućem mestu i najlošijoj mogućnoj poziciji.

"Kad ovo sve uzmete u obzir, mislim da možemo da budemo zadovoljni sa sedam odsto glasova i nadam se da više neću slušati pitanje da li G17 plus može da pređe cenzus posle serije dobrih rezultata u lokalu", rekla je Grubješićeva.

Ona je dodala da je sada vreme da stranke data obećanja ispune, navodeći da će njena stranka svoja ispuniti i da neka već jeste.

"Pitanje je za one koji su nudili i ovce i koze i traktore i plazma televizore da li će ispuniti svoja obećanja", rekla je Grubješićeva.

Šef poslaničke grupe SPS-JS u Skupštini Srbije Branko Ružić izjavio je danas da je rezultat koalicije SPS-PUPS-JS u Aranđelovcu "odličan" i da je time još jednom pokazala da ima kontinuiran trend rasta.


"Koalicija je rezultatom u Aranđelovcu još jednom pokazala da ima kontinuiran trend rasta i da građani prepoznaju ono što koalicija čini u interesu i građana i države", rekao je Ružić novinarima u parlamentu.


Šef poslanika SPS-JS očekuje da će u tom gradu biti formirana vlast koja će korenspondirati sa vlašću na republičkom nivou.


Ružić je čestitao SNS izborni rezultata, iako je to, kako je rekao, bilo "mnogo manje od onoga što su naprednjaci očekivali".

Aranđelovčani za umerenu opciju

 

Iz Socijaldemokratske partije Srbije je saopšteno da su zadovoljni rezultatima jučerašnjih vanrednih lokalnih izbora u Aranđelovcu, koji su "još jednom pokazali snagu SDP Srbije i njenih koalicionih partnera".

"Uprkos prljavoj i agresivnoj kampanji vođenoj prethodnih meseci, građani Aranđelovca su se opredelili da u većini glasaju za umerene političke opcije, koje će se, umesto da daju velika obećanja, baviti realnim problemima ljudi u tom gradu", navedeno je u saopštenju SDPS-a.

Zbog većeg broja listića od broja glasača u jednoj glasačkoj kutiji, Opštinska izborna komisija u Aranđelovcu nije proglasila izborne rezultate na svih 39 biračkih mesta, posle jučerašnjih vanrednih lokalnih izbora.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online